Wees gezegend in de naam van God

In de stroom van dankbaarheid na een mooi en intens weekend Reiki 1-inwijdingen stroomden deze woorden uit mijn hart. Ik schreef ze naar de groep mensen die deelnamen aan het weekend en wil ze graag met jullie delen.

Vandaag was ik wat grieperig en verdiepte me in de lectuur van toch wel één van mijn favoriete schrijfsters: Marianne Williamson. Ik citeer even: “Maak plaats voor de liefde en ze komt altijd. Bouw een nest voor de liefde en ze zal altijd neerstrijken. Maak een thuis voor de geliefde en hij zal altijd zijn weg erheen vinden”

Wanneer je je afvraagt hoe je dit doet, wel dan heb je nu de sleutel in je handen. Je verbinden met Reiki is je verbinden met liefde. Leg je handen, vraag dat Reiki door je mag stromen en geef je over aan het Goddelijke plan dat in elk van ons schuilt. “Uw wil geschiede” vanuit de wijsheid dat God, of hoe je deze kracht ook wil noemen, alleen maar het allermooiste en allerbeste met ons voorheeft, ons kent en ons in de armen neemt daar waar het moeilijk is zoals een moeder haar kleine kind troost wanneer het pijn of verdriet heeft.

Je verbinden met Reiki is je verbinden met het pad dat je toekomt waarin je leert zeggen tegen al diegenen die je nabij zijn: “Ik hou van jou” of met andere woorden: “Wees gezegend in de naam van God”
Hawayo Takato, één van de Reiki-grootmeesters,  zei reeds vroeger tegen haar leerlingen:” Reiki is Godpower”, en dat is zo. Dit pad volgen is leren over ware overgave, ware liefde, werkelijk geven en ontvangen. Het is een pad dat leidt naar verlichting, naar zege, naar waarachtigheid.

Laten we leren over liefdevol zijn voor elkaar zodat we mekaars schoonheid kunnen eren en dankbaar in die spiegel kunnen kijken om ons te kunnen herinneren dat het dat is wat we werkelijk zijn: oneindige liefde….

Het is tijd om thuis te komen in ons hart, ons te verbinden met de Heiligheid van onze aarde en zo zorg te dragen voor alle wezens die ons omringen.

De Godin roept ons, laten we dankbaar rusten in haar schoot.

In liefde,
Griet.

Speak Your Mind

*