April Give-Away

Lieve vrienden,

Voor de Give-Away van Maart kozen we het gedicht van Marc Luyckx, dat hij schreef na het maken van zijn Sjamaantrom. Een inspirerend gebed dat de schoonheid van het hart naar voren roept.

>>>Je kan Marc zijn tekst hier lezen.
>>>Je kan de andere reacties van de Maart Give away hier lezen.

Ook deze maand behouden we dezelfde formule:

 • We nodigen je uit om, naar aanleiding van een ervaring met een workshop of aktiviteit van ons, een artikel te schrijven. Dit artikel gaat over je eigen beleving en de nieuwe inzichten die deze ervaring je heeft gebracht.
 • Je bent vrij je ervaring te delen in welke vorm dan ook (als een verhaal, gedicht, …
 • Geef je reactie ook een mooie titel
 • Je reactie dient als een reactie op deze blogpost geplaatst te zijn voor 1 april.
 • Wij zullen één reactie kiezen, die we in de Nieuwsbrief van april in de kijker zullen zetten en die op deze blog als artikel een eigen pagina zal krijgen.

>>> We schenken de winnaar een geschenkenbon ter waarde van 75 euro. Deze bon kan gebruikt worden voor 1 of meerdere aktiviteiten die we organiseren en is 1 jaar geldig.

We kijken uit naar je reactie…

Warme groet

Griet en Roel

ps: Je kan je reactie hieronder plaatsen.
Indien je via mail op de hoogte wil blijven van toekomstige Blog-Artikels kan je rechtsbovenaan op deze pagina inschrijven.

Comments

 1. “Shake it baby!”

  Ook dit jaar ben ik meegeweest naar de workshop “Ontwaken in Spirit” te Orval.
  Opnieuw intense momenten beleefd. Vorig jaar voelde ik me elke dag meer en meer stralen, ik voelde mezelf openen voor universele liefde en eenheid. Levensvreugde stroomde door mijn aders. Het bleek een poort te zijn naar een “nieuw” leven…
  Telkens ik met mensen over “Ontwaken in Spirit” sprak, raadde ik hen aan om mee te gaan naar Orval. Voor mij waren het de meest prachtige dagen in mijn leven.
  Zoals ik reeds schreef, heb ik dit jaar opnieuw het geluk gehad om mee te mogen deelnemen aan de rituelen die Griet, Els, Roel en Aernoudt aanboden.
  “Oh yes! Wat is het leven toch mooi!”
  Ik trachtte zonder verwachtingen naar de 5-daagse te trekken. Ik wenste wel dat ik opnieuw werd ondergedompeld in eenheid, stralen, liefde en levensvreugde.
  Dat verliep deze keer naar mijn gevoel echter anders. Ik voelde al van de eerste avond dat er een intens verdriet klaarzat. Ik vroeg hulp aan Roel, deze zei me van er geen verhaal rond te maken en alles te laten zijn.
  Dat heb ik dan ook zo goed mogelijk gedaan, met als gevolg dat ik bijna 5 dagen lang rondliep met wallen onder mijn ogen die maar intenser en intenser werden. Ik zag iedereen om me heen meer en meer stralen, terwijl ik me miserabel voelde en intense huilbuien beleefde.
  De laatste dag vertelde ik voor de grap aan Griet dat ik nooit meer reclame ging maken voor de workshop “Ontwaken in Spirit”, ik maar tegen iedereen zeggen dat je ervan gaat stralen en zie me hier nu zitten…
  Op de terugweg begonnen mijn ogen weer wat normaler te worden en ik besloot om langs Niki (mijn knap lief, 😉 ) te gaan voor ik terugkeerde naar huis. Niki zag mij en het eerste wat hij zei was: “Amai, gij ziet er keigoed uit!” en ” Hier zit een nieuwe vrouw voor mij”.
  Vanaf dat moment zag ik wat er gebeurd was. Opnieuw ben ik door een poort gegaan in mijn leven, alleen met een andere beleving.
  Ik ben nu enkele dagen thuis en ik zie hoe het leven veranderd is. Ik zie het leven bewuster, ik kan duidelijker zien en voelen hoe ik reageer op mijn omgeving. Ik herken patronen waarin ik me bevindt, hier en nu. Ik kan ze laten zijn en intens beleven. Ik vraag hulp aan mijn gidsen om liefde te voelen. Mensen rondom mij zeggen dat ik straal. Ik voel me ook stralen. Ik zie heel veel liefde in en rondom mij. Ik voel me intens één met alles. Ik voel me enorm gezegend en extatisch dankbaar met heel veel eerbied en nederigheid. Ik voel me overvloedig en rijk, alles wat ik hier en nu nodig heb, is er…
  Ik kan dus maar één ding zeggen: “Doe mee aan “Ontwaken in Spirit”, het verrijkt en verdiept je leven! Je gaat ervan stralen!”

  Intens bedankt Griet!
  Intens bedankt Els!
  Intens bedankt Roel!
  Intens bedankt Aernoudt!
  Intens bedankt fijne vrienden!

  “Shake it baby!”

  Liefdevolle groeten,
  Sofie

 2. De “stilte” is mijn ware natuur !!!!

  Enkele weken geleden heb ik de keuze gemaakt om mee deel te nemen aan de Vision Quest. Een keuze, die ik nu aan het begin van het pad al voel dat er heel veel gaat veranderen. Vorige week een vrijdag hadden we het toewijdingsritueel, ons eerste stap naar de Vision Quest toe. We hadden al wel een kristal gezuiverd en die moesten we die dag bij ons hebben. Mijn kristal was zo zuiver en zo mooi dat hij straalde. Ik voelde mij er heel goed bij. We vormen een mooie groep van mensen die samen dit pad bewandelen. Ik voel me heel goed bij de groep, onze groepsenergie is al mooi aan het groeien. Dit beloofd voor binnen enkele maanden. Maar nu even terug naar het toewijdingsritueel. We zaten lekker buiten in een mooie circel en hadden ook een mooie circel gemaakt met de kristallen. Zoals alles bestaat uit een circel verteld Roel ons altijd. We deden na een tijdje een ademhalingsoefening met onze kristal op ons hart. Mijn hart opende zich en deed zelf een beetje pijn, een stekende pijn in het begin. Na een tijdje werd het warmer en warmer en het voelde of de kristal helemaal in mijn hart is binnen gedrongen. Dit was en is tot nu toch nog zo’n intens gevoel dat ik er nog van geniet.Het gevoel overtreft zelfs mijn denken dat ik daar nu meer en meer rust heb in gevonden. Verder gingen we werken met de krachten van het oosten. Die krachten staan voor het nieuwe, nieuwe geboorte, de zon die opkomt in het oosten, de geboorte van het nieuwe licht, de geboorte van nieuwe ideeen….. We hebben het ritueel verder gedaan en toen het afgelopen was had ik het gevoel van waw !!! wat is dat en dit is nog maar het begin.
  De dag nadien had ik energie voor heel de wereld, mensen rondom mij vroegen door wel insect ik gebeten was. Ik weet het niet maar ik geniet ervan met volle teugen. Nu ga ik elke morgen rond 6.30 uur naar het bos, de natuur in. Ik geniet echt nu van de ochtendstond en doe een ritueeltje met de krachten van het oosten. Wat geeft het een goed gevoel om daar in te groeien. De krachten van het oosten geven mij kracht voor de nieuwe dag en ik laat deze krachten in mij groeien en groeien. Ik voel de energie van opnieuw geboren worden, een nieuwe dag , nieuwe kansen en ik open me, open me en ontvang. Ik laat het allemaal gebeuren. Nadien ga ik nog even rustig verder wandelen. Vanmorgen wandelde ik verder en verder, toen er in mij de vraag opkwam van waarom ga ik altijd de natuur in. Wat zoek ik in de natuur? Ik stelde deze vragen aan de krachten van het oosten en er kwam na een tijdje een antwoord. ” Je zoekt de stilte in de natuur.” Oké, mooi dit was het dan en ik wandelde terug naar huis toe. Op een bepaald moment, werd ik er mij van bewust dat die “stilte” mijn ware natuur is!! Wat een ontdekking. Ik werd er mij van bewust als ik niet stil ben dat ik dat niet ben, alles erbuiten is niet mijn ware Ik. Ben even tegen een boom gaan zitten en heb het gevoel dat ik bij die ontdekking had laten groeien in mij. Ik dankte de krachten van het oosten en ik stapje verder. Het antwoord heeft heel veel indruk op mij gemaakt. Ik kijk er verder naar uit om met de andere windkrachten zo bewust mee te gaan werken. Ik voel me wel echt aangetrokken door deze krachten. In een vorig healingsweekend hebben we daar ook mee gewerkt en toen voelde ik al dat ik die as ben omringt door de windrichtingen. Nu voel ik ook dat mijn kristal die het centrum van ons altaartje zal zijn op de Vision Quest dat dat mijn centrum is. Ik kijk ernaar uit om verder dit pad te bewandelen.
  Dank u Roel, Griet en Wim voor al het werk dat jullie verrichten. Ik voel een heel grote dankbaarheid naar jullie toe dat het voor mij mogelijk maakt om mee deel te nemen aan deze mooie, prachtige reis.
  Dank u en ik stuur jullie nog heel veel warme zonnestralen toe.
  Veel liefs
  Sonia

Speak Your Mind

*