Winnaar van de Give Away van januari

Ongeveer een jaar geleden kwam ik in contact met Roel en Griet. Sindsdien ben ik frequent aanwezig tijdens de rituelen die door hen gedeeld worden. Telkens opnieuw sta ik versteld van de kracht en de pure liefde die ze uitstralen. Mijn leven is sindsdien drastisch veranderd.

Ontwaken in Spirit was een prachtige poort naar het voelen van eenheid, naar het voelen van levensvreugde, naar Liefde, naar overvloed, naar kracht,…

De volgende poort kwam enkel maanden later: mijn eerste Reiki-inwijding. Aarding, bewustzijn, liefde, kracht, licht, zelfliefde allen een intens stromen dat ik voelde en nog steeds voel.

Dan kwam de Basiscursus Sjamanisme in september en het maken van mijn trom: opnieuw een thuiskomen in mezelf, een ontwaken van de zon in mezelf, een niewe dageraad, een nieuw leven…

Vervolgens het voorouderweekend. Nog nooit in mijn leven kon ik zo’n krachtige healing ervaren als toen. Effe uit balans, effe een golf van emoties die mijn lichtwezen overspoelen, geschenken om bewust te voelen en te transformeren. Dan ervaren hoe het voelt om opnieuw anders in het leven te staan: het was net of ik in een andere laag van mijn leven vloeide, een nieuwe bewustere laag om daar opnieuw bewustzijn in te brengen.

Onlangs nam ik tevens deel aan Familie van Licht. Zoals Niki in zijn reactie reeds zei, leek alles heel zacht, voor mij minder intens dan de vorige rituelen. Intussen, enkel weken later, weet ik wel beter. Opnieuw is er heel veel in beweging gebracht: een afronding van een intense beperking die een deel was van mijn leven. Het ontstaan van ruimte in mezelf en buiten mezelf. Het ervaren van een immense zelfliefde, een onafhankelijkheid, een loslaten, een overgave, een intensere aarding, aanwezigheid, bewustzijn.

Zoals je wel kunt lezen is er dankzij mijn intense deelname aan de door Griet en Roel begeleide rituelen een extatische zuivering doorheen mijn lichtwezen aan het stromen dat innerlijk licht laat stralen, dat helpt om mezelf te zijn, dat helpt om Liefde te stralen, dat helpt om gewoon te zijn…
Soms brengt deze zuivering pijn, boosheid, verdriet, soms vreugde, lachen, dansen en zingen.

In ieder geval laat het een extatische dankbaarheid en liefde stromen vanuit mijn buik naar mijn hart naar alles en iedereen, naar Spirit, naar mijn gidsen en begeleiders, naar Griet en Roel, naar mijn kinderen, naar Steven, naar Niki, naar Erika, naar alle zielen om me heen en vooral ook naar mezelf, want ik schenk mezelf deze momenten, deze spiegelingen, deze liefde, deze ruimte, …

Danku, danku, danku!!

Sofie

ps: Je kan de andere reacties op de Januari Give Away Hier vinden
      Je kan de Give Away van Februari hier vinden.

Speak Your Mind

*