2 nieuwe Dreamtime Healing fragmenten: “Doorway” & “Flowering”

Lieve vrienden,

Dreamtime Healing – Ritual Healing in het teken van “Heart of the Temple” We kijken er naar uit! Indien je nog wil aansluiten kan dit nog.

Hieronder kan je nog de 2 laatste fragmenten vinden van het vorige concert. 1 fragment met didgeridoo, bansuri, drums en ratels, en 1 fragment met samenzang begeleid door shruti box en monochord. Geniet er van!

Wie graag dit weekend mee de zonnewende viert met ons kan nog aansluiten: morgen houden we de midzomer zweethutceremonie. Hierin werken we met de helende kracht van het licht. De eerstvolgende zweethut zal pas zijn in september.
Zondag kan iedereen met ons samenkomen in Natuurgebied Kesselberg voor het Zomerzonnewende ritueel, waar ook de kinderen welkom zijn. Deze bijeenkomst is kosteloos.

Geniet er van. Je reactie kan je hieronder posten.

“Doorway” (deel 6/7)

Sjamaantroms, Chacapa, Didgeridoo & Bansuri

“Flowering” (deel 7/7)

Shruti Box, Monochord & Zang


Hier nog de links naar de aktiviteiten van dit weekend:

Dreamtime Healing – Ritual Healing

midzomer zweethutceremonie.

Zomerzonnewende ritueel,

Hartegroet,
Griet en Roel

>> Reacties kan je hieronder posten.
>> Voor de Blog-Nieuwsbrief kan je rechtsbovenaan deze pagina inschrijven. Zo blijf je via mail onmiddellijk op de hoogte telkens wanneer er een nieuw artikel op de Anam Cara Blog verschijnt.
>> Voor de maandelijkse Anam Cara – Nieuwsbrief kan je inschrijven op de Anam Cara Nieuwsbrief-pagina. Deze Nieuwsbrief geeft een ruim overzicht van onze aktiviteiten, projecten en artikels.
>> Als je dit project graag een steun wil geven is dit heel erg welkom. Meer informatie kan je vinden op de pagina ‘Steun Anam Cara’

Speak Your Mind

*