Gift economy in de maand Mei: Spirit aktivatie meditatie & healing drumcirkel

Beste vrienden,

Met onze verbouwingswerken aan de zolderruimte naar het einde toe lopend, zijn we blij om morgen opnieuw te kunnen afstemmen op de dimensie van de Ziel en de Spirit. De Spirit Aktivatie Meditatie avond staat in het teken van “Vind de absolute kracht in de stilte van je innerlijke zelf” en is open voor iedereen. Deze aktiviteit is deel van ons Gift Economy project: ‘schenken om te groeien’.

Ook op 27 mei zal er een spirit aktivatie meditatie doorgaan.


Ook volgende week is er een Gift Economy aktiviteit en komen we samen voor onze lente-drumcirkel voor planetaire en persoonlijke healing. Trommelen voor Moeder Aarde ceremoniedie 1 maal per seizoen doorgaat en waar we ons openen voor de transformatieve kracht van de sjamaantrom.

Je bent van harte welkom om samen met ons de stille kracht te betreden.

Hartegroet,
Griet en Roel

>> Reacties kan je hieronder posten.
>> Voor het ontvangen van de Blog-Nieuwsbrief kan je rechtsbovenaan deze pagina inschrijven. Zo blijf je via mail onmiddellijk op de hoogte telkens wanneer er een nieuw artikel op de Anam Cara Blog verschijnt.
>> Voor de maandelijkse Anam Cara – Nieuwsbrief kan je inschrijven op de Anam Cara Nieuwsbrief-pagina. Deze Nieuwsbrief geeft een ruim overzicht van onze aktiviteiten, projecten en artikels.
>> Als je dit project graag een steun wil geven is dit heel erg welkom. Meer informatie kan je vinden op de pagina ‘Steun Anam Cara’

Speak Your Mind

*