Ocean Cleanup project – nog 12 dagen om het waar te maken + geschenk Anam Cara

Een update: in de laatste 5 dagen ontvingen we al 12 mensen hun bevestiging dat ze mee dit project ondersteunen. Dit schenkt ons heel veel vreugde. Hopelijk kan je ook mee helpen met een steuntje, of het verspreiden van het initiatief. Nog 5 dagen te gaan!

Beste vrienden,

In deze video doen we een oproep om mee het Ocean Cleanup project waar te maken, in onze ogen één van de meest belangrijke, inspirerende en hoopgevende projecten die er momenteel lopen. Er zijn nog 12 dagen dat de fundraising campagne voor dit project loopt en we willen dit graag mee in de kijker zetten. We hopen dat jullie je samen mee inzetten om dit project verder te steunen en in de kijker te zetten. De Aarde, de oceanen en alle wezens in de oceanen verdienen onze inzet!

Om dit project wat mee in de kijker te plaatsen hebben we beslist een klein geschenk te geven aan mensen uit ons netwerk die het initiatief willen steunen. Je krijgt van ons een Anam Cara Ocean-geschenkenbon twv 20 euro wanneer je een donatie geeft die groter is dan 20 euro op de Ocean Cleanup fundraising pagina.

Op deze pagina vind je onze video over dit project en onze bijdrage die we graag leveren. Hieronder kan je de voorwaarden vinden. Ook delen we hieronder nog meer videos over en van dit wonderlijk project.

Opgelet: deze aktie is afgerond. We willen jullie bedanken voor de inzet! Meer dan 30 mensen lieten ons weten dat ze donaties hebben gemaakt en we voelen ons dankbaar voor alle betrokkenheid. Het doet goed samen een verschil te kunnen maken!

We hopen dat jullie dit wonderlijke project verder mee willen ondersteunen en in de kijker plaatsen!

Laten we samen een verschil maken voor Moeder Aarde,
Hartegroet,
Griet en Roel

Meer Videos over het project:

How the oceans can clean themselves: Boyan Slat at TEDxDelft

The Ocean Cleanup – what we do

How We Showed the Oceans Could Clean Themselves – Boyan Slat

Boyan Slat wil 500 miljoen kilo plastic opruimen – RTL LATE NIGHT

The Ocean Cleanup Founder Boyan Slat on Overcoming Objections

the Ocean Clean-Up by Boyan Slat [trailer by CAISMedia]

>> Reacties kan je hieronder posten.
>> Voor het ontvangen van de Blog-Nieuwsbrief kan je rechtsbovenaan deze pagina inschrijven. Zo blijf je via mail onmiddellijk op de hoogte telkens wanneer er een nieuw artikel op de Anam Cara Blog verschijnt.
>> Voor de maandelijkse Anam Cara – Nieuwsbrief kan je inschrijven op de Anam Cara Nieuwsbrief-pagina. Deze Nieuwsbrief geeft een ruim overzicht van onze aktiviteiten, projecten en artikels.
>> Als je dit project graag een steun wil geven is dit heel erg welkom. Meer informatie kan je vinden op de pagina ‘Steun Anam Cara’

Comments

  1. yolande violet says

    He dag Griet en Roel
    Ik heb boodschap van oceaan gehoord en gezien,vind dit geweldig maar …..het is in het engels en versta het niet goed waa en hoe ik die donatie doe,Mijn vraag aan jullie, kunnen jullie in mijn plaats een donatie doen van 50€ ??, ik kom die dan aan jullie geven…bedankt om mij daarbij te helpen.Indien dit niet gaat, is dit ook ok voor mij… knuffels yolande :-))

  2. Linda vandromme says

    Dag Griet en Roel,

    Om een of andere reden wordt mijn betaling voor het project telkens geweigerd,
    Misschien lastig voor jullie, maar kunnen jullie ook voor mij een donatie van 35 € fiksen?
    Ik betaal jullie dit weekend het bedrag terug.
    Mocht dit voor jullie gaan, alvast bedankt dan hé.
    Lieve groet,
    Linda

  3. Oeps, ook hier wil het niet lukken … Graag 2 x 40 Euro (één keer voor Kris en één keer voor Veronique storten. Bezorg het je het WE erop of schrijven we het over op de rekening van Anam Cara ?

  4. hey Roel en griet,

    Ik ervaar hetzelfde probleem als de mensen hierboven. Ik wens 30 eu te storten maar de verschillende dingen die ik reeds probeerde, mislukken. De betaling wordt telkens geweigerd.
    Ik lees dat jullie dit liever niet via de zaak regelen… is er een andere mogelijkheid?
    groeten
    leja

  5. Fantastisch initiatief! Ik heb 25€ overgemaakt.
    Hartegroet, JP

Speak Your Mind

*