Vanavond “Spirit Aktivatie Meditatie” & morgen “Brotherhood of Light”

Beste vrienden,

Met onze verbouwingswerken aan de zolderruimte naar het einde toe lopend, zijn we blij om vanavond opnieuw te kunnen afstemmen op de dimensie van de Ziel en de Spirit. De Spirit Aktivatie Meditatie avond staat in het teken van “Perfecte relatie met de Goddelijke Spirit” en is open voor iedereen. Deze aktiviteit is deel van ons Gift Economy project: ‘schenken om te groeien’.


Ook morgenavond zullen we samenkomen in een cirkel van mannen. De Brotherhood of Light: de mannenvuurceremonie die 1 maal per seizoen doorgaat en waar we ons openen voor de transformatieve kracht van Grootvader Vuur.

Je bent van harte welkom om samen met ons de stille kracht te betreden.

Hartegroet,
Griet en Roel

>> Reacties kan je hieronder posten.
>> Voor het ontvangen van de Blog-Nieuwsbrief kan je rechtsbovenaan deze pagina inschrijven. Zo blijf je via mail onmiddellijk op de hoogte telkens wanneer er een nieuw artikel op de Anam Cara Blog verschijnt.
>> Voor de maandelijkse Anam Cara – Nieuwsbrief kan je inschrijven op de Anam Cara Nieuwsbrief-pagina. Deze Nieuwsbrief geeft een ruim overzicht van onze aktiviteiten, projecten en artikels.
>> Als je dit project graag een steun wil geven is dit heel erg welkom. Meer informatie kan je vinden op de pagina ‘Steun Anam Cara’

Speak Your Mind

*