We delen nog 5 kaarten voor het concert van Bolé

Beste vrienden,

In het kader van onze benefietaktie ontvingen wij kaarten voor het concert van Bolé.
Indien je graag mee naar het concert gaat, kan je dus een kaart via ons kopen.

Kaarten zijn 25 euro per stuk en we hebben er 5 ter beschikking. (verkoopprijs is 26 euro)

Het concert is op 19 april om 18u in CC Merksem.

Als je één of meerdere kaarten wil, geef dan hieronder een berichtje!

Over Bolé

Bolé is een multicultureel trio, hun muziek een mix van culturen en invloeden die elk van hen opdeed tijdens hun reizen en levens-avonturen – Balkan, Mexico, Indië, Spanje…..

Zij willen hun publiek ontroeren en brengen muziek met de intentie om te helen, te verzachten. Hun muziek is hoofdzakelijk instrumentaal, zij combineren moeiteloos verschillende stijlen op hun eigen, unieke manier.

In 2013 begeleidde Bolé Mirabai Ceiba op hun Europese Tour. In maart 2014 traden zij als trio op in Leuven, voor een laaiend enthousiast publiek. Verder gaven zij een privé concert op de Mexicaanse Ambassade, waar zij iedereen weer diep ontroerden met hun harten-muziek.

Hun muziek is virtuoos, passioneel, diep bezield. Ze nemen je mee op een culturele reis, maar tevens een reis naar het hart, naar het vuur van de passie.

Zij worden beschouwd als de “rising stars” binnen de Spirit Voyage, Kundalini beweging….

Het trio bestaat uit Bogdan Djukic (Servië) viool, Leonardo Nieto Joly (Mexico), sitar en Jesús Mejía (Mexico), gitaar.

Videos

Wie weet tot dan!
Griet en Roel

>> Reacties kan je hieronder posten.
>> Voor het ontvangen van de Blog-Nieuwsbrief kan je rechtsbovenaan deze pagina inschrijven. Zo blijf je via mail onmiddellijk op de hoogte telkens wanneer er een nieuw artikel op de Anam Cara Blog verschijnt.
>> Voor de maandelijkse Anam Cara – Nieuwsbrief kan je inschrijven op de Anam Cara Nieuwsbrief-pagina. Deze Nieuwsbrief geeft een ruim overzicht van onze aktiviteiten, projecten en artikels.
>> Als je dit project graag een steun wil geven is dit heel erg welkom. Meer informatie kan je vinden op de pagina ‘Steun Anam Cara’

Speak Your Mind

*