The Holy Womb – Hoedsters van het Heilig Vuur

Tholy wombijdens de rituele vrouwencirkels werken we in de energie van de Holy Womb, de Heilige Baarmoeder. Deze energie wordt gedragen door een cirkel spirituele wezens die waken over het Heilig Vuur.

In de vrouwencirkels werken we met deze wezens, die aan het begin van de avond een ritueel schenken waarrond de verdere avond zich ontvouwt. Dit ritueel is telkens een uitnodiging tot groei naar eenheid, heelheid, vreugde en verbondenheid en draagt een gebed voor de aarde in zich.

Wie dit graag mee wil beleven is welkom op vrijdag 16 augustus in de omhullende warmte van onze yurt.

Hartegroet,
Griet

>> Reacties kan je hieronder posten.
>> Voor het ontvangen van de Blog-Nieuwsbrief kan je rechtsbovenaan deze pagina inschrijven. Zo blijf je via mail onmiddellijk op de hoogte telkens wanneer er een nieuw artikel op de Anam Cara Blog verschijnt.
>> Voor de maandelijkse Anam Cara – Nieuwsbrief kan je inschrijven op de Anam Cara Nieuwsbrief-pagina. Deze Nieuwsbrief geeft een ruim overzicht van onze aktiviteiten, projecten en artikels.
>> Als je dit project graag een steun wil geven is dit heel erg welkom. Meer informatie kan je vinden op de pagina ‘Steun Anam Cara’

Speak Your Mind

*