2 internationale kunstenaars brengen schitterende zegeningen

Diepe stilte en ontroering vullen me wanneer ze het doek bovenhalen. Het is meer dan een jaar geleden dat ik deze mensen met een leeg canvas zag bidden, vragend voor een beeld dat ze konden schilderen ter ondersteuning van het Anam Cara centrum.

Even later stonden ze lachend naast me: “We both got the same image to give to the center”. Ze vertelden hoe ze beiden in gebed het beeld zagen van een boom waarrond een cirkel van mensen verzameld is, samen verbonden vanuit de harten die doorstromen van licht.

Ik herinner me nog hoe mijn haren rechtstonden terwijl ik hen vertelde dat het beeld van die boom al meer dan 5 jaar centraal staat in de wekelijkse meditatiegroep. Woorden die natuurlijk met groot enthousiasme door hen onthaald werden.

En zo reisden ze een jaar lang met dit schilderdoek rond terwijl ze lesgaven en spirituele leraars opzochten in Kroatië, Australië, India en Wenen.

En nu, één jaar later, zijn we vereerd en blij om deze mooie, integere mensen weer te mogen ontmoeten en het schilderij voor het eerst echt te mogen aanschouwen. In de komende weken, tijdens de 7-of 14 dagen schilderretraite, zullen ze het werk vervolmaken, waarna het een ereplaats zal krijgen in het centrum. We zullen nog een foto posten wanneer het werk klaar is!

Als je graag van de kans gebruik maakt om van deze mooie mensen te leren, kan dat in de komende weken:

Visions of Grace: 7 of 14 dagen Visionair schilderen: 13 tem 28 augustus

Gedurende 1 of 2 weken leer je zelf werken met de Misch -techniek en wordt je gegidst om de diepe rijkdom van de innerlijke wereld op doek te brengen…
>> Klik hier voor “Visions of Grace”

Mantra zangavond: Amrita Chanting Circle: vrijdag 26 augustus

Op vraag van deelnemers aan het eerste weekend Shakti Yoga – mantra meditatie hebben Vera & Kuba beslist om een avond mantra zang te begeleiden. Deze avond is op donatiebasis en zal doorgaan op vrijdag 26 augustus.
>> Klik hier voor Amrita Chanting Circle

Nieuwe data! Shakti Yoga – Mantra meditatie: ma 29 & di 30 augustus

Na een erg succesvolle eerste workshop werden nieuwe data vastgelegd. In deze 2 daagse workshop leer je zelf werken met mantra-meditatie om de stilte van je ware zelf te betreden.
>> Klik hier voor Shakti Yoga Meditation

Feest voor Moeder Aarde 2016: za 20 augustus

Vera en Kuba komen dit jaar mee naar het Feest voor Moeder Aarde dat opnieuw doorgaat in het schitterende Natuurgebied Meerdaalwoud.
Ze zullen na het ritueel enkele mantras begeleiden rond het rituele vuur.
>> Klik hier voor Feest voor Moeder Aarde 2016

Wie weet tot dan!
Roel

Comments

  1. Het schilderij van kuba en Vera is een heel schone openbaring

Speak Your Mind

*