Je bent een kind van God.

Waarschijnlijk ken je ook dat gevoel waarop de aarde lijkt weg te glijden onder je voeten?
Ik herinner me hoe ik op een zeker ogenblik stil zat te staren achter een wit scherm, me afvragend hoe het leven dan wel verder diende geleefd te worden. Het leek alsof alles wat me dierbaar was uit mijn handen leek weg te glippen.

Toen kwamen volgende woorden in me op. Ik heb ze neergeschreven en draag ze voor altijd bij me. Ze herinneren me aan wie ik werkelijk ben en wat mijn ware taak is hier op aarde. Ik deel ze graag met je:

“Ik ben een kind van God, een weerspiegeling van goedheid en liefde en het leven nodigt me uit om deze waarheid te herinneren, te omarmen en te leven.

Ik leef in een eindeloze stroom van mogelijkheden en alles wat er nodig is wordt me ten allen tijde geschonken.

Wat belangrijk is, is dat mijn hart open is en verbonden met deze waarheid, want dat is mijn grootste taak in dit leven.

Ik open me voor deze ervaring!”

Mijn dag begint met deze woorden en eindigt met dankbaarheid voor wat het leven me schenkt. Ze maken me blij en herinneren me telkens opnieuw aan mijn ware aard en missie in dit leven.

Ik hoop dat ze een steun voor je kunnen zijn op die momenten in het leven waarop je stil staat, geen richting meer weet en je jezelf afvraagt hoe het verder moet. Of misschien kunnen ze ook dienen als dagelijkse reminder dat je een uniek schepsel bent van licht en liefde en dat het jouw taak is dit uit te dragen in dit leven.
De wereld heeft je nodig!

In liefde,
Griet.

Comments

  1. altijd fijn om je teksten te lezen Griet. Geniet van deze zonovergoten dagen.
    In liefde en licht
    Monique

  2. Heel erg bedankt voor deze prachtige ondersteunende en positieve woorden!…Ik heb ze opgeschreven zodat ik deze als Mantra kan gebruiken zodat het volledig in mijn systeem kan integreren.

  3. Ook ik schreef deze inspirerende woorden op een handgeschept papier en hang het op een speciaal plekje!

  4. Neem de woorden mee…net wat ik nu nodig heb…als alles om je heen één voor één wegvalt…

  5. Zoooo puur, zooo krachtig ! … dankjewel Griet voor het delen van de tekst, maar vooral ook voor het leven van je essentie … Ik open mij voor inspiratie in het vertrouwen mijn “levensmantra” te ontvangen en zal hem een bijzonder plekje geven, in verbinding met jou en alle anderen. bedankt ook aan de tipgevers Els en Fenna.

  6. Griet, dankjewel voor deze mooie tekst, dat heb ik juist nu op het moment nodig. Dikke knuffel. xxx

  7. De wonder gerichtheid van de denkgeest, die met alle denkgeesten verbonden is en met die van god… bedankt voor de mooie tekst kind van god. Lieve zuster x x x

  8. Verbruggen says

    Een late maar welgemeende reactie; Hartverwarmende tekst en wat een juweel van een foto. Daar word ik al vrolijk van.

Speak Your Mind

*