Keer terug naar stilte en de innerlijke ruimte

keer terug naar stilteDe ware kracht van het leven onstaat wanneer we ze naar voren kunnen laten komen uit de stille kern van ons wezen. Ze komt niet naar voren wanneer we ons blindelings laten sturen door de drukte van de geconditioneerde wereld, maar net door onze grond te vinden in de stille kern, ik de essentie van wie we werkelijke zijn.

De wereld met al haar drukte kan je naar zich toetrekken, maar het is aan ons om standvastig te zijn in onze keuze om in de stille kern te blijven en te ontdekken waar de ware, tijdloze kracht vandaan komt.

Keer dus terug naar stilte en de innerlijke ruimte. Er is een kracht die je als het ware vooruit trekt en je oproept tot expansie, tot de evolutie van je ziel. Deze kracht is leven zelf, die je toefluistert wie je werkelijk bent: Oneindig wezen…

Hartegroet,
Roel

>> Reacties kan je hieronder posten.
>> Voor het ontvangen van de Blog-Nieuwsbrief kan je rechtsbovenaan deze pagina inschrijven. Zo blijf je via mail onmiddellijk op de hoogte telkens wanneer er een nieuw artikel op de Anam Cara Blog verschijnt.
>> Voor de maandelijkse Anam Cara – Nieuwsbrief kan je inschrijven op de Anam Cara Nieuwsbrief-pagina. Deze Nieuwsbrief geeft een ruim overzicht van onze aktiviteiten, projecten en artikels.
>> Als je dit project graag een steun wil geven is dit heel erg welkom. Meer informatie kan je vinden op de pagina ‘Steun Anam Cara’

Comments

 1. Eddy Frans says

  met de zon op de velden,
  herfstkleuren die schitteren
  een meesje aan de maaltijd
  dat alles te mogen ervaren vanuit onze tuin,
  brengt stilte dichtbij
  en voelbaar
  in het hart
  dat zich opent: voor innerlijke ruimte
  en de stille kern
  mijn stille kern

  klaar om vanaf morgenvroeg de dialoog met de wereld weer aan te gaan

  van harte
  Eddy

Speak Your Mind

*