Streef naar een nieuwe versie van jezelf

Wijdt deze periode aan de groei van je ziel, omarm de kracht van je ziel en begin je leven te bekijken in relatie tot ziel en mysterie.

Door jezelf te trainen te kijken met deze ogen, verander je de poorten van je realiteit en zal ziel, met al haar kracht en heelheid, je leven beginnen te bevruchten.

Maar onthoudt altijd, in alles wat je doet, dat je niet streeft naar een ander resultaat, maar een nieuwe versie van jezelf.

Hartegroet,
Griet en Roel

>> Reacties kan je hieronder posten.
>> Voor het ontvangen van de Blog-Nieuwsbrief kan je rechtsbovenaan deze pagina inschrijven. Zo blijf je via mail onmiddellijk op de hoogte telkens wanneer er een nieuw artikel op de Anam Cara Blog verschijnt.
>> Voor de maandelijkse Anam Cara – Nieuwsbrief kan je inschrijven op de Anam Cara Nieuwsbrief-pagina. Deze Nieuwsbrief geeft een ruim overzicht van onze aktiviteiten, projecten en artikels.
>> Als je dit project graag een steun wil geven is dit heel erg welkom. Meer informatie kan je vinden op de pagina ‘Steun Anam Cara’

Comments

  1. Lieve Griet en Roel,

    da’s de tweede keer deze week dat ik ’s morgens wakker word, of ’s morgens “aankom” na een nacht met weinig slaap, met een hoop inzicht helder begrepen in hoofd, hart en ziel om dan net daarover ook nog een heldere blog te vinden in mijn mailbox die de overblijvende hiaten in het geheel mooi invult. Diepe dank voor de overgave, de verbinding en het delen!

    Hartegroet,

    Wendy

Speak Your Mind

*