Vergevingsmeditatie door Michael Beckwith (Video)

Wanneer we vergeven maken we onszelf vrij. Het is ongetwijfeld één van de grootste krachten die we in ons leven kunnen cultiveren. In deze korte video begeleid Michael Beckwith je doorheen een krachtige vergevingsmeditatie die ik graag met je deel.

Ik herinner me hoe mijn leraar me vele jaren geleden sprak over de kracht van vergeving. Hij liet me zien hoe we allen verbonden zijn, en hoe belangrijk het is dat we ons vrij kunnen voelen, opdat we ons losmaken van de patronen uit het verleden en zelf een nieuwe bestemming kunnen creëren voor onszelf.

Vergeving betekend niet dat je goedkeurd wat is gebeurd. Het is geen validatie van wat er was. Vergeving is het vrijmaken van jezelf uit de kluisters van haat en wrok, opdat je je leven zelf kan vormgeven, en je beperkende patronen niet moet herhalen.

Laten we loslaten wat was, en ons hart openen voor wat komt. Laat vandaag de dag zijn waarop je rechtstaat en zegt: “ik maak er iets geweldig van, wat er ook gebeurd”.

Ik wens je die kracht!
Roel

Speak Your Mind

*