In de magische stroom van de Reiki II inwijding

Het Reiki II weekend is een bijzonder weekend. Het valt me soms moeilijk om erover te schrijven of het te omschrijven en ik vermoed dat iedereen die ooit aan deze twee dagen heeft deelgenomen, dit zal beamen.

Het is een weekend van magie en verwondering, van individueel werk en toch weer heel verbonden. Wanneer ik terugblik naar mijn tweedegraads inwijding herinner ik me de onderliggende stroom die me verder dreef en me uitnodigde om stappen te zetten die ik op dat ogenblik niet helemaal kon begrijpen, maar waarvan ik intuïtief aanvoelde dat het haarfijn juist was.

Pas maanden later, in de armen van mijn geliefde Roel, begreep ik dat er een nieuw fundament was gelegd in mijn leven. Ik gaf me over aan de liefde en er was niets dat me nog ooit zou tegenhouden.

Maar wat maakt de magie van deze dagen?

WReiki IIanneer je na een Reiki I weekend de nodige tijd ter integratie van de energie hebt gelopen, ontstaat er op een zeker ogenblik het verlangen je verder te verdiepen. Dit is niet iets dat je kan programmeren, je voelt gewoon de innerlijke drang. Dat is het moment waarop je innerlijk ja zegt tegen dit healingswerk en de volgende poort doorgaat.

Je maakt er kennis met de Reiki symbolen en tijdens een inwijdingsritueel word je in verbinding gebracht met deze energetische sleutels. Zij bieden je toegang tot niveau’s van verbondenheid met het zelf, met anderen en met het mysterie van het leven. Zij geven je de mogelijkheid om te werken voorbij de grens van tijd en ruimte en leren je over zuivering en eenheid. Zij zijn sleutels tot fundamenteel herstel dat veel verder reikt dan het persoonlijk verlangen. Ze verbinden je met de essentie van je bestaan en dagen je uit tot nieuwe stappen in je leven.

2 dagen lang word je ondergedompeld in heel dit gebeuren. Je oefent, leert, ontvangt en stroomt mee. De energie draagt je naar die plek van openbaring die je deed besluiten om mee te doen aan dit weekend. De cirkel is rond en het nieuwe werk kan beginnen.

Mijn dankbaarheid om dit werk te mogen verspreiden is groot en het leert me altijd meer over de stille eenvoud van ons wonderbaarlijke bestaan op deze planeet. Je hoeft niet te wachten op iets dat ooit zal komen, de kunst is om met beide voeten in het centrum te staan en mee te stromen met de goedheid die ons allen draagt. Werken met Reiki is een grote uitnodiging tot het zetten van deze magische stap. Het slachtoffer krijgt zijn verdiende rust, de levensgenieter mag vrijuit overstijgen.

In liefde,
Griet.

Meer info over dit weekend dat doorgaat op 10 en 11 augustus kan je vinden via volgende link: Reiki II Inwijdingen

>> Reacties kan je hieronder posten.
>> Voor het ontvangen van de Blog-Nieuwsbrief kan je rechtsbovenaan deze pagina inschrijven. Zo blijf je via mail onmiddellijk op de hoogte telkens wanneer er een nieuw artikel op de Anam Cara Blog verschijnt.
>> Voor de maandelijkse Anam Cara – Nieuwsbrief kan je inschrijven op de Anam Cara Nieuwsbrief-pagina. Deze Nieuwsbrief geeft een ruim overzicht van onze aktiviteiten, projecten en artikels.
>> Als je dit project graag een steun wil geven is dit heel erg welkom. Meer informatie kan je vinden op de pagina ‘Steun Anam Cara’

Speak Your Mind

*