Gift economy deze week: Spirit Aktivatie meditatie & Midzomer Vuurceremonie

Beste vrienden,

We hadden vorige week een uitermate schitterende 7-daagse met Peggy Dylan, die ons liet weten jaarlijks workshops te willen geven in het Anam Cara centrum, maar daarover later meer.

De workshopruimte werd vlak voor haar komst afgewerkt en is nu in volle glorie aan het pronken. Later deze maand werken we nog enkele details af en kunnen we ons in het najaar beginnen richten op de andere ruimtes.

Nog enkele weken zijn wij aktief voor onze zomerstop. Deze week houden wij 2 aktiviteiten die binnen de Anam Cara Gift-economy werking vallen en die we even in de kijker willen plaatsen:

Vanavond komen wij voor het eerst in de zaal samen voor de Spirit Aktivatie meditatie. We kijken er naar uit voor het eerst de lichtcirkel te kunnen ankeren in de zaal. Samen zullen wij het veld van spirit betreden via meditatie, affirmatief gebed en healingwerk. Als je nog wil aansluiten, wees van harte welkom!

Morgen zullen wij samenkomen rond het vuur voor de laatste vuurceremonie van dit seizoen. In deze Zomerzonnewende vuurceremonie zullen we werken met de lichtkracht voor healing en transformatie. Bij regenweer houden we deze ceremonie rond de vuurschaal in onze yurt.

Zomerzonnewende Vuurceremonie – woensdag 11 juni

Je bent van harte welkom om samen met ons de cirkel van kracht te betreden.

Hartegroet,
Griet en Roel

>> Reacties kan je hieronder posten.
>> Voor het ontvangen van de Blog-Nieuwsbrief kan je rechtsbovenaan deze pagina inschrijven. Zo blijf je via mail onmiddellijk op de hoogte telkens wanneer er een nieuw artikel op de Anam Cara Blog verschijnt.
>> Voor de maandelijkse Anam Cara – Nieuwsbrief kan je inschrijven op de Anam Cara Nieuwsbrief-pagina. Deze Nieuwsbrief geeft een ruim overzicht van onze aktiviteiten, projecten en artikels.
>> Als je dit project graag een steun wil geven is dit heel erg welkom. Meer informatie kan je vinden op de pagina ‘Steun Anam Cara’

Speak Your Mind

*