Healing in het Licht van de Voorouders – Nieuwe Online Meditatie – Roel Crabbé

Beste vrienden,

Hieronder kan je de nieuwste sjamanistische meditatie van Roel vinden. In deze geleide meditatie kan je een persoonlijk thema naar voren brengen voor healing. Deze healing gebeurd met de kracht van Licht in relatie met het licht van de Voorouders, die in het sjamanisme een belangrijke plaats innemen.

Je kan deze meditatie herhaaldelijk gebruiken voor persoonlijke transformatie en om healing te brengen in je eigen leven en het voorouderveld.

Deze meditatie wordt gedragen door een live muziekopname uit een Dreamtime ritueel van Griet Heylen, Patrik Niels en Roel.

Zoals steeds kan je deze meditatie downloaden in MP3. Links naar alle downloads vind je onder de video. Geef gerust onderaan deze pagina je reactie om te laten weten hoe dit jou inspireert.

“Healing in het Licht van de Voorouders”

Meditatie opname – oktober 2013 – Roel Crabbé

De Mp3 versies van deze opname kan je downloaden op de Pagina Online meditaties.
Een overzicht van alle opnames vind je op de pagina Anam Cara online meditaties.

Voor geïnteresseerden: we naderen opnieuw de periode van Samhain: de periode van Allerheiligen Allerzielen. Dit is de periode in het jaar waarin de sluiers tussen de werelden het dunste zijn en waarin het werken met de Voorouders centraal staat in vele tradities en culturen.

We hopen dat je ook tijd zal maken om het voorouderveld wat kracht en voeding te geven. Als je graag meer weet over de activiteiten die in Anam Cara rond de voorouders doorgaan, kan je dit vinden op de Anam Cara agenda.
Wie weet tot spoedig,
Hartegroet,
Griet en Roel

>> Reacties kan je hieronder posten.
>> Voor het ontvangen van de Blog-Nieuwsbrief kan je rechtsbovenaan deze pagina inschrijven. Zo blijf je via mail onmiddellijk op de hoogte telkens wanneer er een nieuw artikel op de Anam Cara Blog verschijnt.
>> Voor de maandelijkse Anam Cara – Nieuwsbrief kan je inschrijven op de Anam Cara Nieuwsbrief-pagina. Deze Nieuwsbrief geeft een ruim overzicht van onze aktiviteiten, projecten en artikels.
>> Als je dit project graag een steun wil geven is dit heel erg welkom. Meer informatie kan je vinden op de pagina ‘Steun Anam Cara’

Comments

 1. Roel en Griet,
  via de meditatie heb ik mijn verdriet in mijn handen genomen en laten beschijnen door het opkomend licht dat men niet zomaar kan verplaatsen door die uur verandering. Eventjes de tijd voor mezelf genomen ;Heeft deugd gedaan.

 2. Debbie Pouw zegt

  Oh het heeft me zoooo goed gedaan om deze meditatie in het Licht van de Voorouders te doen. Wat ik zo mooi vond dat ik de Voorouders achter me had en de nieuwe zielen voor me, dat gaf zo een enthousiasme in me.
  Dank hiervoor <3

 3. Hilda Cardinaels zegt

  Lieve Roel en Griet dit is echt een helende meditatie die vooral in deze tijd zoveel bevrijding kan brengen dank jullie wel Warme hartengroet. Hilda

Speak Your Mind

*