Dit weekend vrouwencirkel & “Leef volgens jouw Zieleplan”

Beste vrienden,

Vrijdag aanstaande zal Griet opnieuw ‘The Holy Womb’ – rituele vrouwencirkel begeleiden, en Roel zal dit weekend een heel weekend werken rond “Leef volgens je Zieleplan – Ontdek de Gidsende en Helende kracht van de dimensie van je Ziel.”

holy womb

De Holy Womb is het betreden van een sterk ritueel veld van vereniging van zusters en opent de poort naar innerlijke vrijheid. Deze rituelen scheppen de ruimte om terug te keren naar je Goddelijke natuur, je in schoonheid te verbinden met de aarde en je relatie te herstellen met de Heilige man.

Er wordt intensief gewerkt met ritueel, meditatie, healing en energie.

>>> Lees maar over ‘The Holy Womb’ – rituele vrouwencirkel

leef volgens je zieleplan

Als spiritueel wezen verlangen we van nature naar het gevoel te leven vanuit onze werkelijke bestemming. In deze weekendworkshop zal je ondergedompeld worden in de dimensies van je eigen ziel, om er te groeien en te leven volgens je zieleplan.
“Leef volgens je zieleplan” is een praktische workshop waarin aktief gewerkt wordt met geleide meditatie, klank, ritueel en sjamanistische healing. Deze workshop is voor iedereen toegankelijk.

Overgave aan je groter potentieel, de bestemming van je ziel en het pad van het hart staat centraal. Wees welkom.

>>> Lees maar over “Leef volgens je Zieleplan – Ontdek de Gidsende en Helende kracht van de dimensie van je Ziel.”

Hartegroet,
Griet & Roel

>> Reacties kan je hieronder posten.
>> Voor het ontvangen van de Blog-Nieuwsbrief kan je rechtsbovenaan deze pagina inschrijven. Zo blijf je via mail onmiddellijk op de hoogte telkens wanneer er een nieuw artikel op de Anam Cara Blog verschijnt.
>> Voor de maandelijkse Anam Cara – Nieuwsbrief kan je inschrijven op de Anam Cara Nieuwsbrief-pagina. Deze Nieuwsbrief geeft een ruim overzicht van onze aktiviteiten, projecten en artikels.
>> Als je dit project graag een steun wil geven is dit heel erg welkom. Meer informatie kan je vinden op de pagina ‘Steun Anam Cara’

Speak Your Mind

*