Sandra Ingerman: Pad van de Gewonde Genezer & Water transfiguratie ceremonie

Beste vrienden,

Sandra Ingerman wordt herkend als een van de meest vooraanstaande leraars in het westers sjamanisme. Ze schreef vele boeken over sjamanisme en healing en is geliefd om haar grote liefde voor de Aarde en de ziel van de mensheid. Ze is met name bekend om haar pionierswerk in Soul Retrieval en een leraar van zowel Griet als Roel.

Enkele dagen geleden kwamen we in contact met dit inspirerende interview, waarin Sandra de praktijk van sjamanisme en de veel rijkdommen ervan bespreekt.
Ook spreekt ze in diepte over de Aarde, traditione culturen, het werken met de sjamanistische trancereis en healing.

Sandra kent het Pad van de Gewonde Genezer ten volle en is een inspirerende leraar, die een enorme authenticitiet en integriteit heeft in haar lesgeven.
(het sjamanistisch pad van healing wordt vaak het pad van de gewonde genezer genoemd, vandaar dat ook de training sjamanistische healing van Roel deze naam draagt.)

Op het einde van dit interview houdt Sandra ook een Water-Transfiguratie meditatie, waar je zelf aan kan deelnemen.
Een zeer mooi en krachtig interview, we hopen dat het jou mag inspireren!

Hartegroet,
Griet en Roel

>> Reacties kan je hieronder posten.
>> Voor het ontvangen van de Blog-Nieuwsbrief kan je rechtsbovenaan deze pagina inschrijven. Zo blijf je via mail onmiddellijk op de hoogte telkens wanneer er een nieuw artikel op de Anam Cara Blog verschijnt.
>> Voor de maandelijkse Anam Cara – Nieuwsbrief kan je inschrijven op de Anam Cara Nieuwsbrief-pagina. Deze Nieuwsbrief geeft een ruim overzicht van onze aktiviteiten, projecten en artikels.
>> Als je dit project graag een steun wil geven is dit heel erg welkom. Meer informatie kan je vinden op de pagina ‘Steun Anam Cara’

Speak Your Mind

*