weekend van Vuur, Kracht en het hart

Beste vrienden,

Met de lentekracht in volle glorie komen wij volgende zaterdag samen voor de laatste open Vuurloopceremonie voor onze zomerstop. Deze zomer is al onze aandacht gericht op de Vision Quest in Zuid Frankrijk.

Deze vuurloopceremonie van zondag staat in het teken van “Stap in je Vrijheid” en wordt gevolgd door de open Zweethutceremonie die zondag doorgaat en in het teken staat van Mededogen, de perfecte intentie voor op verkiezingsdag. Het wordt een weekend van vuur, kracht en het hart.

Mensen die graag aan beiden ceremonies willen deelnemen kunnen genieten van een extra korting. Ook mensen die een 2e maal vuurlopen kunnen dit aan een verminderde bijdrage.
Indien je graag met ons dit weekend volledig opdraagt aan kracht, wees van harte welkom! Via volgende links kan je meer informatie vinden.

Open Vuurloopceremonie: “Stap in je Vrijheid” – zaterdag 24 mei

Open Zweethutceremonie: “Hut van Mededogen” – zondag 25 mei

Sundoor INITIATION met Peggy Dylan: – 1 tem 8 juni

Je bent van harte welkom om samen met ons de stille kracht te betreden.

Hartegroet,
Griet en Roel

>> Reacties kan je hieronder posten.
>> Voor het ontvangen van de Blog-Nieuwsbrief kan je rechtsbovenaan deze pagina inschrijven. Zo blijf je via mail onmiddellijk op de hoogte telkens wanneer er een nieuw artikel op de Anam Cara Blog verschijnt.
>> Voor de maandelijkse Anam Cara – Nieuwsbrief kan je inschrijven op de Anam Cara Nieuwsbrief-pagina. Deze Nieuwsbrief geeft een ruim overzicht van onze aktiviteiten, projecten en artikels.
>> Als je dit project graag een steun wil geven is dit heel erg welkom. Meer informatie kan je vinden op de pagina ‘Steun Anam Cara’

Speak Your Mind

*