Bestemming van Vrede – geleide meditatie

Lieve vrienden,

Temidden van een erg vervullende zomerperiode waarin onze sjamanistische zomerintensieves centraal staan, zijn we dankbaar dat we opnieuw een meditatie-opname met jullie kunnen delen. En ook willen we een warme danku sturen voor de fijne reacties die we over het verspreiden van deze opnames mogen ontvangen!

In deze meditatie “Bestemming van Vrede”, staat het ervaren van vrede als ruimte centraal. Het is heel belangrijk om onze relatie met vrede te verdiepen. We hebben allen de mogelijkheid om ons hier op te richten, los van omstandigheden, en dit te laten groeien in kracht. Op deze manier kunnen we in volle bestemming en met grotere aanwezigheid het levenspad bewandelen.

Vrede is een grote en sterke kracht. In deze meditatie betreed je de vrede als een ruimte, waarbinnen je werkt aan het verdiepen van je aanwezigheid in en als vrede, en het verspreiden van vredevol welzijn in je leven.

Deze meditatie wordt ondersteund door de sjamaantrom, oceandrum en het live Dreamtime Healing- fragment “Grace”.

We hopen dat deze meditatie als poort mag dienen voor het betreden van vrede in je eigen wezen en leven.

Deze opname werd gemaakt in juli 2012. Je kan deze hieronder bekijken. De Mp3 versie van deze opname kan je downloaden op de downloadpagina van de Anam Cara-meditaties.

Ook de andere online meditaties kan je op deze pagina vinden.

Voor alle video’s en Mp3 downloads van onze meditaties, Dreamtime Healing opnames en workshop opnames ga je best naar de Anam Cara Meditaties & opnames pagina.

Deel gerust hieronder je reactie! Het is altijd fijn te lezen wat deze meditatie jou brengt.

“Bestemming van Vrede” – Roel Crabbé

live opname: geleide meditatie juli 2012

Hartegroet,
Griet en Roel

>> Reacties kan je hieronder posten.
>> Voor de Blog-Nieuwsbrief kan je rechtsbovenaan deze pagina inschrijven. Zo blijf je via mail onmiddellijk op de hoogte telkens wanneer er een nieuw artikel op de Anam Cara Blog verschijnt.
>> Voor de maandelijkse Anam Cara – Nieuwsbrief kan je inschrijven op de Anam Cara Nieuwsbrief-pagina. Deze Nieuwsbrief geeft een ruim overzicht van onze aktiviteiten, projecten en artikels.
>> Als je dit project graag een steun wil geven is dit heel erg welkom. Meer informatie kan je vinden op de pagina ‘Steun Anam Cara’

Comments

 1. Roel, zoals altijd ontroert je stem me en brengt me innerlijke vrede, dit keer letterlijk:) Masha danki

 2. lieve Roel, mijn ziel zegt dankjewel voor deze prachtige meditatie! Bestemming Vrede voelen alias een diepere waarheid voelen, dat is thuiskomen hé. Dank je voor het delen en zoveel meer. Alleen het feit dat ik nu mijn gevoelens kan verwoorden en delen, is voor mij zo een grote stap vooruit. Ik deel het zeker met de kinderen die tijdens de zomerateliers naar de kindertuin komen. Dat gaat hun goed doen. Warme groet, Liev

 3. Hartelijk dank Roel moge vrede de hele wereld raken zoals deze meditatie mij heeft geraakt !!

 4. dank je Roel, uit de grond van mijn hart, voor deze healing. hier en nu net wat ik nodig had… In Lak’esh

 5. … net wat wij nodig hebben in de turbulente overgang naar het nieuwe…
  Ik verspreid deze vrede hier en nu, door al mijn poriën. Dank je voor de woorden om ze ook hoorbaar te maken. Het is een geweldig geschenk.

 6. Lieve Roel, bedankt om dit alles met zoveel liefde en vrede te delen… als ik naar je luister voel ik de vrede stromen in en uit mijn hart bij iedere ademhaling. Dit geeft me de kracht om liefdevoller en intenser in het leven te staan. Namaste!

 7. lieve carmen zegt

  Heel mooi !! , heeel rustgevend en o zo waar ! mooi gevat, bedankt voor het waardevolle wijze geschenk . liefs , lieve (terug in Belgie na een lange, boeiende tocht buiten m’n gekende grenzen. Aangekomen op een wonderlijke plek waar ik m’n nieuwe nest bouw, veel natuur, veel mogelijkheden om m’n geschenken te delen.
  Liefs, dikke kus aan jullie allen griet, Roel, Noa en de andere meiden!

 8. Lydie vanrykel zegt

  Danke Roel en Griet voor jullie schitterend werk.Jullie delen jullie vrede met zovelen…en wij mogen er deelgenoot van zijn.
  Ik wens ieder een hart vol vrede om stevig aan het roer te staan van het eigen leven!
  Ik dank jullie!!!

 9. nadine bovyn zegt

  Dank je Roel,

  In mijn geschenkpakket luisterde en mediteerde mee op ankers van vrede. Ging zo op zoek naar meditatie: bestemming van Vrede. SUPER. Dank je vanuit mijn hart. Zo intens. Vrede zij met jou.

Speak Your Mind

*