Nieuwe online Harmonisatie Meditatie – Omarmen van de Lichtkracht

Beste vrienden,

Hieronder kan je de nieuwste sjamanistische meditatie van Roel vinden. In deze geleide meditatie begeleidt Roel je in het harmoniseren van je energieveld door je te openen voor de lichtkracht van de aarde en kosmos.

Je kan deze meditatie gebruiken voor persoonlijke transformatie en om healing te brengen in persoonlijke themas, of om eenvoudigweg te groeien in lichtkracht.

Deze meditatie wordt gedragen door een live muziekopname uit een Dreamtime ritueel van Griet Heylen, Patrik Niels en Roel.

Zoals steeds kan je deze meditatie downloaden in MP3. Links naar alle downloads vind je onder de video. Geef gerust onderaan deze pagina je reactie om te laten weten hoe dit jou inspireert.

“Omarmen van de Lichtkracht”

Meditatie opname – februari 2014 – Roel Crabbé

De Mp3 versies van deze opname kan je downloaden op de Pagina Online meditaties.
Een overzicht van alle opnames vind je op de pagina Anam Cara online meditaties.

Hartegroet,
Griet en Roel

>> Reacties kan je hieronder posten.
>> Voor het ontvangen van de Blog-Nieuwsbrief kan je rechtsbovenaan deze pagina inschrijven. Zo blijf je via mail onmiddellijk op de hoogte telkens wanneer er een nieuw artikel op de Anam Cara Blog verschijnt.
>> Voor de maandelijkse Anam Cara – Nieuwsbrief kan je inschrijven op de Anam Cara Nieuwsbrief-pagina. Deze Nieuwsbrief geeft een ruim overzicht van onze aktiviteiten, projecten en artikels.
>> Als je dit project graag een steun wil geven is dit heel erg welkom. Meer informatie kan je vinden op de pagina ‘Steun Anam Cara’

Comments

  1. Al 2 dagen was mijn lichaam, mijn hele zijn, in kramp door een conflict. Ik voelde alleen maar kramp en naar binnen neigende wanden. Zo ben ik naar de meditatie beginnen luisteren. en nu is er ruimte, de wanden zijn geweken 🙂

  2. Hartelijk dank voor de meditatie.
    Ik voel nu na de meditatie mijn hart en de ruimte van mijn hart.

    Ik luisterde via mijn pc naar de meditatie met het volume op maximum maar vond het gesproken woord zeer stil.

    • Dank je Fabienne, het volume zullen we eens moeten onderzoeken later. Het is altijd best een hoofdtelefoon te gebruiken. Dank je om het te melden, we waren ons er niet van bewust!

Speak Your Mind

*