Holy Womb – Nieuwe Meditatie opname – Griet Heylen

Beste vrienden,

Hieronder kan je de nieuwste meditatie opname van Griet vinden. De Holy Womb meditatie is gegroeid uit Griet haar werk met rituele vrouwenscirkels. In deze meditatie leer je te werken met de in en uitstroom van kracht en liefde en hoe je deze via je lichaam, geest en hart kan kanaliseren.

Zoals steeds kan je deze meditatie downloaden in MP3. Links naar alle downloads vind je onder de video. We hopen dat deze je mag vervullen! Geef gerust onderaan deze pagina je reactie om te laten weten hoe dit jou inspireert.

“Holy Womb”

Meditatie opname – augustus 2013 – Griet Heylen

De Mp3 versies van deze opname kan je downloaden op de Pagina Online meditaties.
Een overzicht van alle opnames vind je op de pagina Anam Cara online meditaties.

Mensen die graag op de hoogte blijven van de volgende gratis avondworkshops kunnen zich best opgeven voor de Nieuwsbrief.

Hartegroet,
Griet en Roel

>> Reacties kan je hieronder posten.
>> Voor het ontvangen van de Blog-Nieuwsbrief kan je rechtsbovenaan deze pagina inschrijven. Zo blijf je via mail onmiddellijk op de hoogte telkens wanneer er een nieuw artikel op de Anam Cara Blog verschijnt.
>> Voor de maandelijkse Anam Cara – Nieuwsbrief kan je inschrijven op de Anam Cara Nieuwsbrief-pagina. Deze Nieuwsbrief geeft een ruim overzicht van onze aktiviteiten, projecten en artikels.
>> Als je dit project graag een steun wil geven is dit heel erg welkom. Meer informatie kan je vinden op de pagina ‘Steun Anam Cara’

Comments

 1. Prachtige meditatie Griet. Helpt enorm om mijn eigen rustplekje binnenin te vinden. Dankjewel!

 2. Dag Martje, dat maakt me blij., geniet ervan!
  Groetjes,
  Griet.

 3. Er is zoveel ust,
  rust,
  rust.
  Zijn,
  er hoeft niets meer.
  Voetjes op de aarde,
  in de aarde.
  Ademen
  één met Al wat is.

  Dank je wel Griet!
  Namasté
  Erna

 4. Heel mooie meditatie Griet. Dank je wel. liefs, Kathy

 5. Namasté, Erna.

 6. Graag gedaan, kathy!

 7. Dank je wel Griet voor deze mooie heerlijke meditatie.
  bedankt voor het ‘ik ben’ plekje in mezelf.
  heerlijk rustig.
  Bedankt Carola

 8. Fam Dehaese ( Stijn, Helen en Arjen) says

  ” Al wat je geschonken is, neem je nu op in je hart, en vanuit deze beweging open je je handen naar de Wereld, en je Opent, en je Schenkt, je Schenkt wat je net Ontvangen hebt en je Schenkt het aan de Wereld. Je Schenkt wat jou is toegekomen aan de Kinderen, aan de Ouderen, aan de Aarde, aan de Mensheid, Schenk het. Open het paradijs in Jezelf, …verbindt dat met je Innerlijke Waarheid, dat is wie we Zijn, dat is waar we Thuis horen, dat is het Pad en dat is wat je volgt, in Liefde, Waarachtigheid en Vreugde ” Het is alsof je naast ons zit in de cirkel die we gemaakt hebben om deze meditatie te beluisteren. Wanneer we onze ogen weer openen, zien we elkaar met dezelfde glimlach en we weten zonder woorden waarom die daar is. Lieve Griet, wanneer wij het pad zo af en toe bijster zijn, overspoeld worden door emoties die ons zo doen schrikken dat ze de benen vanonder onze lichamen maaien, in het Onderweg zijn naar Anderen, gebeurtenissen die ons zo doen schrikken dat we onze handen sluiten en alleen maar angstig meer vast kunnen houden, dan …zijn jullie daar, die ons vol vertrouwen voorgaan op dit wonderlijke Pad. Reiken jullie ons de hand en leren jullie ons dat emoties geen waarheden zijn. Leven jullie het ons zo mooi, zo eenvoudig, zo vastberaden voor, hoe je dat doet, je handen openen, je hart openen, ook al zijn ze misschien zo vaak pijn gedaan. Leren jullie ons opnieuw Schenken, helpen jullie ons herinneren, waar dit pad nu ook al weer over ging, niet door veel te vertellen, maar door het ons zo prachtig voor te leven. Met open handen, met open harten, Dank Jullie Wel, Dank Jullie Wel …

 9. nadine bovyn says

  DANK JE,
  een fijne, koesterende ervaring

 10. Met een koortsig lichaam luisterde ik in het ZH naar je stem. Het geven het ontvangen, ik voelde mijn lichaam stromen. Heldere kleuren werden zichtbaar…een genezende kracht voelbaar …dankbaarheid overspoelde mij. Dankjewel Griet,dankjewel iedereen voor deze ervaring 🙂

 11. Het is een prachtige meditatie. Ze raakt mij diep. Ze ontroert me en ze brengt me in contact met de pijn en het verdriet dat diep in mij aanwezig is. Ze breekt me open zodat ik onder die laag van tranen ook de diepe vreugde kan voelen. Op die manier werkt ze ook bevrijdend en bemoedigend en geeft ze ook echt de kracht en de liefde die ik mag ontvangen en delen. Dank je wel voor deze mooie ervaring.

 12. Patricia Taylor says

  Wat een mooie verbinding brengt deze meditatie tot stand..
  Ik voelde de trillingen van het ontvangen, in een onbekende vorm, trillingen tegen de stukken aan die nog kwetsbaar zijn. Waar ik doorheen mocht door nog een keer te ontvangen, nog een keer geven…
  Ik ben dankbaar dat ik bij deze medicatie terecht ben gekomen… mooi werk dank.

Speak Your Mind

*