Leer wandelen met de Dood – Live workshop opname

Beste vrienden,

Hieronder kan je de nieuwste live opname van Griet vinden. In deze opname bespreekt hij het wandelen met de dood als raadgever en katalysator om ten volle in het leven te staan en je ware potentieel aan te spreken. Een belangrijk aspect in het sjamanisme en healingwerk.

Zoals steeds kan je deze meditatie kan je downloaden in MP3. Links naar alle downloads vind je onder de video. We hopen dat deze je mag vervullen!
Geef gerust onderaan deze pagina je reactie om te laten weten hoe dit jou inspireert.

“Wandelen met de Dood”

Live opname – 21 aug 2013 – Roel Crabbé

De Mp3 versies van deze opname kan je downloaden op de downloadpagina van de Live- workshop opnames.
Een overzicht van alle opnames vind je op de pagina Anam Cara online meditaties.

Mensen die graag op de hoogte blijven van de volgende gratis avondworkshops kunnen zich best opgeven voor de Nieuwsbrief.

Hartegroet,
Griet en Roel

Comments

 1. Wat een mooie opname…ik heb hem helemaal beluisterd en kom tot de ontdekking dat ik nog wel heel veel in dit leven moet leren.
  dus klaar voor de dood ben ik nog niet.
  Verdriet tijdens het luisteren kwam heel sterk naar boven.

  lieve groetjes, Elly

 2. Met aandacht geluisterd en ervaar dankbaarheid voor deze bijzondere tekst! De dood is in mijn leven dicht nabij geweest en juist daardoor heb ik het Leven zo lief, niet vanuit angst maar door de ontdekking van de Levensstroom in alles en daarin mag ik mee stromen, zijn in stilte, nabij in liefde met de Natuur en de mens. Kahlil Gibran zegt: ‘Je wilt het geheim van de dood leren kennen, maar hoe zul je het vinden, tenzij je het zoekt in ’t hart des Levens…..Dank lieve, dierbare mensen

 3. Wat een wijze uitspraak, wat verwacht het leven van mij, had ik eerlijk gezegd nog niet bij stil gestaan. Mensen verwachten inderdaad teveel op dit universum, loslaten is niet evident. Zelf ben in in confrontatie met mijn gezondheid en wou/wil een betere levenskwaliteit. Na jaren lukt het me nog steeds niet ondanks dat ik voor de medemens steeds klaar staat in meer geven dan nemen. Soms denk je dan wel eens, wanneer vind ik de rust, of misschien wel de dood zodat ik niet meer hoef te leven met pijn. Ik vind het leven ondanks alles een mooi geschenk.

 4. Dit is een heel mooike!
  Bedankt, heel erg bedankt om deze meditatie te delen.

  Warme groet.
  Gerd

 5. Zoooo ongelooflijk mooi, Roel!
  Ik voel me weeral zo dankbaar.

  Liefs van Astrid

Speak Your Mind

*