Lessen van een vrouw die 3 jaar in een ziekenhuisbed lag… (VIDEO)

Elke ochtend komen Griet en ik samen met een groep geïnteresseerden voor een cirkel met meditatie, zang en een korte sjamanistische trancereis. Eén van de deelneemsters die vaak komt is een jonge vrouw uit de Verenigde Staten. Gedurende haar tienerjaren werd ze erg ziek en was ze gedurende 3 jaar gekluisterd aan een ziekenhuisbed.

Deze ervaring heeft haar heel diep gevormd en dat voelde ik wanneer ik haar voor het eerst ontmoette. Maar wat me deze dagen enorm verwonderd is de bewonderingswaardige houding waarmee ze haar innerlijke wereld en ervaringen mee betreedt.

Ik hoop dat het je mag inspireren…
Hartegroet uit de Italiaanse bergen!
Roel

PS:

>> Reacties kan je hieronder posten.
>> Voor het ontvangen van de Blog-Nieuwsbrief kan je rechtsbovenaan deze pagina inschrijven. Zo blijf je via mail onmiddellijk op de hoogte telkens wanneer er een nieuw artikel op de Anam Cara Blog verschijnt.
>> Voor de maandelijkse Anam Cara – Nieuwsbrief kan je inschrijven op de Anam Cara Nieuwsbrief-pagina. Deze Nieuwsbrief geeft een ruim overzicht van onze aktiviteiten, projecten en artikels.
>> Als je dit project graag een steun wil geven is dit heel erg welkom. Meer informatie kan je vinden op de pagina ‘Steun Anam Cara’

Comments

  1. Dank je Roel om dit te delen. Sluit mooi aan bij boodschap van Griet. Shanti. Alles brengen naar de plek van innelijke vrede. Je houding veranderen en zo kiezen voor verandering. Altijd fijn het nog eens te horen, er nog eens aan herinnerd worden. Dank je Roel en geniet van de prachtige plek daar in Italië .

  2. Dag Roel,
    Het is tijd om jou op mijn beurt te bedanken voor al wat jullie steeds weer delen! Erg fijn!
    Een jaar geleden ben ik zelf ook gestart met het geven van begeleide meditaties. Dit mogen werken met groepen geeft mij ook steeds meer voldoening; een innerlijk tevreden zijn, dat moeilijk te beschrijven valt, maar dat steeds weer aanspoort om op deze weg verder te gaan.
    Het gecreëerde delen zodat het tot volwassenheid komt.
    Fijne vakantie verder en graag tot binnenkort.

  3. Dag Roel, dag Griet, dank je wel voor deze boodschap van herinnering. Het houd mijn vuur brandend. warme groet en nog een fijn verblijf in la bella Italia. Ciel

  4. Dankjewel voor deze fijne, inspirerende woorden. Ik hoop jullie gauw opnieuw te mogen ontmoeten na de vakantie. Geniet van jullie verblijf!

  5. Merci Roel, jullie woorden zijn zo krachtig!
    Ben blij jullie te leren kennen, heb me vandaag zeer krachtig gevoeld na een meditatie van Griet, hou me nu nog tegen!

    Geniet van Italië!

Speak Your Mind

*