Nieuwe gratis Video Meditatie: Sta sterk in je keuze…

Lieve vrienden,

In deze periode van het jaar neemt het werken met healing voor de ziel en de voorouders altijd een bijzondere plaats in voor ons.

Gisteren publiceerden we een nieuwe online video meditatie getiteld:
“Sta sterk in je keuze om het beste van jezelf voor altijd te laten groeien”.
In deze meditatie werk je met je eigen kracht, je verbinding met bronnen van kracht, maar ook de verbinding met de voorouders en ‘Zij die gaan komen’. Dit is een diepgaande en langere meditatie die perfect is om te gebruiken in deze krachtige tijd van het jaar.

Ze wordt ondersteund door een nieuwe live Dreamtime Healing opname van Griet en Roel

Ook deze meditatie kan je downloaden in MP3. Links vind je onder de video.
Geef gerust je reactie om je ervaring te delen, en sta sterk in je keuze!

Hartegroet,
Griet en Roel

“Sta sterk in je keuze om het beste van jezelf voor altijd te laten groeien”

Geleide meditatie – Roel Crabbé
Muziek: Griet Heylen en Roel Crabbé

Deze opnames werden gemaakt in oktober 2012. De Mp3 versies van deze opnames kan je downloaden op de downloadpagina van de Anam Cara-meditaties.

Ook de andere online meditaties kan je op die pagina vinden.

Voor een overzicht van alle video’s en Mp3 downloads van onze meditaties, Dreamtime Healing- en workshop opnames ga je best naar de Anam Cara Meditaties & opnames pagina.

Voor geinteresseerden: In de periode Allerheiligen-Allerzielen organiseren we 2 bijzondere Voorouder-aktiviteiten:
– 2 november: Rituele Dans: Bidden met de Voorouders
– 3 & 4 novr: Sjamanistische Intensieve: “Voorouder Healing & Soul Retrieval”

Deel gerust hieronder je reactie. Het is fijn te kunnen lezen wat deze meditatie jou brengt en hoe jij sterk staat in je kracht!

Hartegroet,
Griet en Roel

>> Reacties kan je hieronder posten.
>> Voor het ontvangen van de Blog-Nieuwsbrief kan je rechtsbovenaan deze pagina inschrijven. Zo blijf je via mail onmiddellijk op de hoogte telkens wanneer er een nieuw artikel op de Anam Cara Blog verschijnt.
>> Voor de maandelijkse Anam Cara – Nieuwsbrief kan je inschrijven op de Anam Cara Nieuwsbrief-pagina. Deze Nieuwsbrief geeft een ruim overzicht van onze aktiviteiten, projecten en artikels.
>> Als je dit project graag een steun wil geven is dit heel erg welkom. Meer informatie kan je vinden op de pagina ‘Steun Anam Cara’

Comments

 1. Had even een moeilijk moment, herinnerde mij jou meditaties. Heb nu de meditatie beluisterd van Sta sterk in je keuzes, de voorouders. Voel me weer gesterkt, ook als het even duister is kan ik het licht zien. Bedankt Roel en Griet, hele mooie heldere meditatie, mooie muziek erbij.
  Janka

 2. lieve carmen zegt

  Hoi, heel erg veel dank van het delen in de mooie meditatie, zo heb ik jullie even op bezoek gehad in mijn nieuwe huisje! Hopelijk tot binnenkort,
  diike kus,
  lieve

 3. Riekje van der Liet zegt

  Wat een prachtige en vooral positieve meditatie! Dat hebben we nodig in een tijd waarin iedereen pessimistisch is en waarin CRISIS groot geschreven staat ….. deze meditatie doet je weer beseffen hoe mooi de wereld (en de mensheid) eigenlijk is!
  Roel, bedankt voor het delen!

 4. De lichtwerker in mij komt tot leven en groeit.
  Dankjewel Roel voor je prachtige meditaties, wat een gulheid! Je maakt de wereld tot een lichtplek van vrede en liefde.

  • Christina Moonen zegt

   Dank hartelijk Roel.
   De lessen die ik nu leer via je meditatie die ik plots ontdekte via yoetube prachtig om mee te doen geeft mij innorm goed gevoel. Nogmaals mijn oprechte dank.

   Maar ik wil even laten weten daar ik een Vr de verzorgende hand van mijn zieke man haar jou meditatie van sta sterk in je keuze heb door gestuurd is de volgende dag deze voor mij geblokkeerd en er is een bruine naar zwarte vlek aan de zij kant van mijn toetsenbord is prissies een donkere schim van iets en plots kreeg ik een vandaar uit een stroom van elektriciteit door me heen. Het is of mijn yoetube is opzettelijk door een negatieve invloed geblokkeerd is. Versta mij niet verkeerd Roel dit is geen bedoeling naar u toe. Maar jammer kan ik de meditatie niet meer mee volgen op yoetube wat mij zo goed doet. Ik ga proberen via deze site te kunne volgen.

   Mijn oprechte groet.
   Christina Moonen.

Speak Your Mind

*