Sjamanistische Meditatie video: Ritme van de Schepping

Lieve vrienden,

Met veel vreugde kunnen we opnieuw een kersverse meditatie – video met jullie delen: de sjamanistische meditatie “Ritme van de Schepping”. Na heel wat werk en met de hulp van onze goede vriend Niki kan je nu ook deze meditatie die Roel in 2008 maakte online volgen.

De oorspronkelijke meditatie werd van mooie beelden voorzien: natuurbeelden worden afgewisseld met fotos van Roel zijn troms en schilderijen. Omdat deze meditatie 22 minuten duurt is ze opgesplitst in 2 delen.

Je kan deze hieronder volgen. We hopen dat ze waardevol voor je mag zijn:

“Ritme van de Schepping” – deel 1

“Ritme van de Schepping” – deel 2

Je kan ook de andere Anam Cara meditaties vinden op de Anam Cara Meditatie pagina.

Als je deze meditatie fijn vindt, geef gerust hieronder een reactie en deel ze met je vrienden.

Wij zullen ons de komende maanden verder inzetten met ons engagement om nog andere meditaties met jou te kunnen delen.

Hartegroet,
Griet en Roel

>> Reacties kan je hieronder posten.
>> Voor de Blog-Nieuwsbrief kan je rechtsbovenaan deze pagina inschrijven. Zo blijf je via mail onmiddellijk op de hoogte telkens wanneer er een nieuw artikel op de Anam Cara Blog verschijnt.
>> Voor de maandelijkse Anam Cara – Nieuwsbrief kan je inschrijven op de Anam Cara Nieuwsbrief-pagina. Deze Nieuwsbrief geeft een ruim overzicht van onze aktiviteiten, projecten en artikels.
>> Als je dit project graag een steun wil geven is dit heel erg welkom. Meer informatie kan je vinden op de pagina ‘Steun Anam Cara’

Comments

  1. Hi Griet en Roel,

    Heel vaak luister ik naar jullie meditaties, zijn heel fijn om te doen…! Nu is laatst mijn computer opgeschoond en is de meditatie Ritme van de Schepping deel 1 en 2 verdwenen. Zouden jullie die nogmaals willen sturen? Ik ontvang jullie nieuwsbrief al vandaar de vraag.
    Groet Machteld.

Speak Your Mind

*