Stralende Kracht – live opname en geleide meditatie

Lieve vrienden,

we zijn blij met jullie volgende live opname en meditatie te kunnen delen. Deze opname belicht “stralende kracht”, van waaruit we schenkend in het leven kunnen staan. Wanneer we op deze manier in het leven staan, is kracht ongelimiteerd.

Vanuit dit bewustzijn begeef je je in een geleide meditatie , waarin jij je stralende kracht kan herstellen via je persoonlijke verbindingen met krachtbronnen. Deze meditatie wordt mede ondersteund door de sjamaantrom.

We hopen dat deze meditatie jou mag helpen te groeien hierin, om zo stralend in het leven te staan.

Deze opname werd gemaakt in juli 2012. Je kan deze hieronder bekijken. De Mp3 versie van deze opname kan je downloaden op de downloadpagina van de workshops-live-opnames.

Ook de andere live opnames kan je op deze pagina vinden.

Voor alle video’s en Mp3 downloads van onze meditaties, Dreamtime Healing opnames en workshop opnames ga je best naar de Anam Cara Meditaties-pagina.

Deel gerust hieronder je reactie!

“Stralende Kracht” – Roel Crabbé

live opname en meditatie – juli 2012

Hartegroet,
Griet en Roel

>> Reacties kan je hieronder posten.
>> Voor de Blog-Nieuwsbrief kan je rechtsbovenaan deze pagina inschrijven. Zo blijf je via mail onmiddellijk op de hoogte telkens wanneer er een nieuw artikel op de Anam Cara Blog verschijnt.
>> Voor de maandelijkse Anam Cara – Nieuwsbrief kan je inschrijven op de Anam Cara Nieuwsbrief-pagina. Deze Nieuwsbrief geeft een ruim overzicht van onze aktiviteiten, projecten en artikels.
>> Als je dit project graag een steun wil geven is dit heel erg welkom. Meer informatie kan je vinden op de pagina ‘Steun Anam Cara’

Comments

 1. Roel,

  hartelijk dank voor de mooie teksten

  voor de meditatie.
  .

 2. Mireille zegt

  Roel,

  Hartelijk dank voor deze meditatie van kracht, na een moeilijk moment een zege van rust!

 3. Annie Hasya zegt

  Mooi het beeld, via de natuur en de kinderen naar de kracht van de zon te kijken, Dank je Roel voor deze peptalk eerst en daarna deze ontspannende relaxatie meditatie!

 4. Christine zegt

  Bedankt voor de onverwachte meditatie.Ik heb er echt mee kunnen meevoelen en er in kunnen opgaan.Het was heel lang geleden en ik ervaar dat het nog altijd bij mij een goed gevoel geeft.Straling en kracht ontvangen maar zeker ook doorgeven.

 5. gwendolina zegt

  bedankt voor de kracht en vrede in mezelf

Speak Your Mind

*