Durf te gaan voor dromen die groter zijn dan wat je denkt aan te kunnen (VIDEO)

We nemen je mee in de bergen van Italië terwijl we wandelen door de tuinen van het Ecodorp van Torri Superio en spreken over het durven gaan voor dromen die groter zijn dan wat je denkt aan te kunnen.

Vaak zijn we bang om buiten onze comfortzone te gaan, maar het is net zo dat we de wereld van werkelijke inspiratie en kracht kunnen betreden. Projecten als Torri zijn een inspiratie en voorbeeld van hoe grote dromen, en jarenlange toewijding, wonderlijke zaken kunnen geboren laten worden.

Ik hoop dat je voor je dromen durft gaan!
Geef ons gerust hieronder een berichtje en laat weten waar jij voor wil gaan in je leven!

Hartegroet,
Roel

PS:

>> Reacties kan je hieronder posten.
>> Voor het ontvangen van de Blog-Nieuwsbrief kan je rechtsbovenaan deze pagina inschrijven. Zo blijf je via mail onmiddellijk op de hoogte telkens wanneer er een nieuw artikel op de Anam Cara Blog verschijnt.
>> Voor de maandelijkse Anam Cara – Nieuwsbrief kan je inschrijven op de Anam Cara Nieuwsbrief-pagina. Deze Nieuwsbrief geeft een ruim overzicht van onze aktiviteiten, projecten en artikels.
>> Als je dit project graag een steun wil geven is dit heel erg welkom. Meer informatie kan je vinden op de pagina ‘Steun Anam Cara’

Comments

 1. Hallo Griet en Roel,
  Ik sta op het punt te springen. Mijn droom is groot. Ik neem het initiatief om ‘verbindende communicatie’ door te geven aan al wie deze manier van omgaan met mekaar samen met mij wil leven!
  Liefs,
  Kristin

 2. Super idee om hier een platform voor het delen van dromen te creëren. Heel mooi al wat ik lees van Kristin, ik wens je er heel veel succes mee!!

  Ikzelf zit volop in de opstart van een opleiding massage bij kanker in België, die zal doorgaan vanaf september 2016. Dit naar voorbeeld en met ondersteuning van Instituut massage bij kanker in Nederland. Heel benieuwd hoe mensen en middelen die daarvoor nog nodig zijn op mijn weg zullen komen. Maar bij deze alweer een zaadje geplant 🙂

  • En een prachtige droom is het Katrien! We hebben je al zo zien bouwen gedurdende de laatste jaren dat het niet anders kan als een schitterende realiteit worden! Ontroerend mooi om te zien hoe je je blijft inzetten voor de droom om mensen gedurende die moeilijke periode bij te staan! Heel inspirerend en o zo nodig.

 3. Het is mijn droom om mensen, zowel kinderen als volwassenen te raken met mijn vertellingen zodat het licht in hen wakker wordt en ze de magie in hun leven kunnen toelaten. Ik ben ook gesprongen en af en toe denk ik inderdaad: waar ben ik in godsnaam aan begonnen? Maar ik ben hoopvol en wil werken aan een wereld waar het goed is om te leven, een aarde die geheeld wordt door de kracht die in ieder van ons leeft.

 4. Dag Roel, mooi hoe jij zo inspirerend vertelt over volg je droom en hart, ik help momenteel Sofie Possemiers bij ele sole met haar workshops voor kinderen…het heeft ook mijn innerlijk kind losgemaakt en ben net als Sofie de kinderyogadocent opleiding gaan volgen, mijn droom is om alle ouders en kinderen te helpen het zonnetje in hun hart te laten stralen en te helpen in hun eigen innerlijke kracht te gaan staan, mijn handen helpen om een doorgeefluik van mijn hart te zijn…ik kijk regelmatig naar jullie filmpjes en hoop is een activiteit bij te wonen…warme groet Joke

 5. Fijn ! Fijn ! Fijn ! – alweer dankjewel Roel/Griet,
  Onze droom :
  Er komt een plek in Oost-Vlaanderen (en mogelijk later ook in andere provincies) waar mensen in relationele (partner-)crisis of geconfronteerd met relationele, communicatieve spanningen in hun gezins- of werksituatie, tijdelijk (d.i. een niet vooraf vast te leggen periode) kunnen verblijven. Ze zullen er bijzonder gastvrij ontvangen worden in een sfeervolle B&B waar de focus niet ligt op het verkennen van de toeristische troeven van de streek maar op het thuis-komen in je eigen innerlijk landschap, terug voeling krijgen met je innerlijke rijkdom, je wezenskern van waaruit je je met anderen verbindt. Er wordt voorzien in therapeutische ondersteuning op maat voor individu/ koppel/ systeem. Dit houdt vnl. in dat vanuit een niet-oordelende ruime kijk op mensen en situaties, spiegels aangereikt worden en handvaten op maat om jezelf en de drive te (her-)vinden om het beste van jezelf te geven , om maximaal tot je recht te komen en ook de ander maximaal tot z’n recht te laten komen, om de best mogelijke en meest authentieke versie te leven van jezelf én van de relatie. ‘donaties’ zijn meer dan welkom, we zullen ze bijzonder goed spenderen.

 6. Open ons
  voor inspiratie en doelgerichte focus (vanuit het Oosten)
  voor verinnerlijking en verstilling (vanuit het Noorden)
  voor transformatie en mededogen (vanuit het Westen)
  voor manifestatie van de allerschoonste versie van onszelf voor het allerhoogste goed van alles en allen (vanuit het Zuiden)

  Open ons
  voor gidsing en dankbaarheid
  voor de krachten van de onderwereld, de middenwereld en de bovenwereld

  Voed ons met Hemels licht
  Veranker ons stevig in de (schoot van moeder) Aarde
  Center ons, zodat we allen aangesloten op de Bron van eindeloze levenskracht verbindingen aangaan en ons leven creëren, uitreikend naar de wereld…

Speak Your Mind

*