"Familie van Licht"

Intensieve Sjamanistische workshop
26 tem 29 december te Koningsteen

"Onze reis in het leven is niet bedoeld om alles 'een beetje beter' te maken, om kleine dromen te hebben. De reis nodigt ons uit onze visie op Leven radicaal te veranderen en te durven dromen als Goden. Er is een dimensie in ons wezen die wil doorbreken en de wereld omarmen. Wat telt is onszelf en daarmee de wereld te herdromen." - Roel Crabbé

We hebben allemaal dromen, een diepgewortelde wens onszelf te zijn en te leven vanuit een gevoel van bestemming. Het is echter noodzakelijk dat we ons hiervoor op een steeds dieper niveau verbinden met wie we werkelijk zijn en in het leven staan vanuit de kracht van onze ziel. Dit is wat sjamanen wereldwijd ons leren: Het leven te leven vanuit een diepe verbondenheid met wie we werkelijk zijn: een onmisbaar deel van het levensweb. Dit is wat ons opent voor een grotere kracht en het pad van bestemming vrijmaakt van de obstakels waar we anders vaak tegen aanbotsen.

 


"Familie van Licht" richt zich tot mensen die hun lotsbestemming willen leven, in hun kracht willen staan en leven vanuit de diepe verbinding met de verschillende zielsdimensies waar we als mens deel van uitmaken. Mensen die verantwoordelijkheid willen nemen voor hun leven en zich openen voor het groter visioen en een grotere kracht vanuit verbondenheid met het levensweb.
In deze verbondenheid kunnen we beroep doen op oeroude krachtbronnen en de dromen van het kleine ik verbinden met de dromen van het grotere "wij".Ongetwijfeld voel jij dit ook, diep binnenin. We voelen allen het verlangen thuis te komen in de Cirkel van het Leven en te leven vanuit verbondenheid.


Griet Heylen en Roel Crabbé zullen diepgaande rituelen, healingcermonies en initiaties met je delen die allen bedoeld zijn om je verbinding met de bronenergie te herstellen. Ze begeleiden je in dit pad van overgave, je te verbinden met je levensvisioen en te leven vanuit je volle potentieel. Om vernieuwd in het leven te staan en je leven te 'herdromen'

 Je zal tijdens deze intensieve sjamanistische vierdaagse werken met:


 • De Zweethutceremonie: een diepgaand ritueel om je te verbinden met de Cirkel van het Leven en te openen voor de herinnering van je levensdoel.
 • Vuurritueel voor herstel van harmonie, transformatie van geblokkeerde energie en het openen van je verbindingen
 • Sjamanistische Klankhealingceremonies voor healing, trancereizen en het openen van je kanalen
 • Rituele Dans voor verdieping,verstilling en verbinding met wie je werkelijk bent.
 • Sjamanistische Lichtmeditaties en initiaties om je verbinding met de verschillende zielsdimensies te herstellen en je persoonlijke kracht te verbinden met je grotere levensopdracht
 • Healingceremonies waarin je persoonlijke healing ontvangt en zwaardere energieën kunnen worden opgeheven
 • Ceremonies voor het openen van je pad van bestemming
 • Gebedscirkels voor het openen van het hart en herstel van onze relatie met de dimensie van gidsen


 • Deze workshop richt zich op het herstel van de meest fundamentele zielsverbindingen in je leven. Deze worden door sjamanen wereldwijd ervaren als grote krachtbronnen, die je kunnen helpen beperkende patronen te doorbreken en thuis te komen in de dimensie van de Ziel. Dit herstel opent de deuren tot nieuwe dimensies van je wezen en maakt dat je beroep kan doen op de kennis en levenskracht die hierdoor ter beschikking komt.

   

  Deze workshop gaat door tijdens de meest duistere tijd van het jaar. Een krachtig moment waarop de natuur naar binnen keert en ons uitnodigt om zelf ook deze beweging te maken, de stilte zijn plaats te geven en de mogelijkheid te creëren om opnieuw geboren te worden. Dit moment wordt wereldwijd gevierd om haar kracht. Wij zullen tijdens deze vierdaagse ons richten op de wedergeboorte van ons innerlijk licht, om vernieuwd het leven te betreden.

  Hieronder vind je de informatie over deze workshop en hoe je kan inschrijven.

   


  Begeleiding: Griet Heylen & Roel Crabbé
  Data: Deze workshop is momenteel niet gepland.  "Dat het werken met Griet en Roel mijn leven heeft veranderd, is wel het minste dat ik kan zeggen.

  Hun werk heeft me in contact gebracht met de vrede die ik zocht en deuren geopend naar mijn innerlijke kracht.

  Ik bewonder de eerbied en nederigheid waarmee zijn hun kennis delen. De liefde die ze uitdragen in hun werk geeft me de veiligheid waarin ik mezelf kan terugvinden.

  Dank u Griet en Roel!"

  Niki Heselmans

  "Misschien is het innerlijk weten dat we deel uitmaken van iets Oneindig Goeds wel de oudste herinnering die we bezitten, de allereerste laag die er ooit in onze Ziel is 'ingeëtst'.

  Op sommige momenten komt dit naar boven, als we heel diep worden geraakt door iets of iemand. Het doet ons uitstijgen boven verschillen, pijn, drama, herinnert ons aan wie we werkelijk zijn.
  Mensen die daaraan appeleren zijn nodig op alle niveaus van de samenleving in deze tijd, van politiek tot spiritualiteit.

  Ik ken Griet en Roel al heel lang als mensen die dit vermogen bezitten, je te verbinden met die oeroude laag in jezelf dat je altijd al deel hebt uitgemaakt van die grote Lichtfamilie, Oneindige Goedheid, of hoe je het ook noemen wilt.
  Dit te vieren met hen in de donkerste tijd van het jaar lijkt me een prachtige ervaring."

  Susan Broersen


  "Roel Crabbé en Griet Heylen zijn twee bijzondere mensen, die mijn leven al vaak hebben geïnspireerd. Tijdens hun rituelen, die zich kenmerken door eenvoud en intensiteit, werd ik diep vanbinnen aangeraakt door een helende en liefdevolle kracht.

  Je ziet, proeft en voelt aan alles wat zij in de wereld brengen dat er iets groters door hen werkt, een universele kracht.

  Roel en Griet doen hun werk in nederigheid en vervullen een leven dat oprecht in overgave is aan Spirit!"

  Aernoudt Knecht
  GeblinddoekteDanser.net


  "Griet en Roel slagen erin om telkens opnieuw een sfeer te creëren waarin niets moet en waar je totaal jezelf kan zijn, waardoor ik de ruimte vind om in contact te komen met de spirits.

  Ik zie Griet en Roel als "de wegbereiders", die je aanmoedigen zelf je stappen te zetten. Ze staan altijd voor je klaar als je vragen hebt.

  In hun workshops en rituelen zie ik steeds hun verbinding met de universele liefde. Dit is de kracht waar zij mee werken om te leren alles te laten schitteren, te beginnen met onszelf.
  Healingswerk is ook werken aan jezelf en telkens opnieuw jezelf laten schitteren, om zo de vruchten te delen met de wezens rondom je.

  Dit leert me dat we niet mensen zijn die spirituele dingen doen, maar spirituele wezens in een menselijke vorm, in het hier en nu. Bij hen zie ik de constante bekrachtiging van de vereniging van mensen die willen schitteren in het leven, voor zichzelf en de andere.

  Dit is gewoon te schitterend om in één regel te beschrijven. "

  Dominique Laane