Sjamanisme Jaartraining 2015:

Bodhisattva Shaman - Healer

Sjamanistische jaartraining in het werken met het pad van de Sjamaan, de Bodhisattva en de Spirit van het hoogste.

“Er is maar één medicijn voor al je kwalen en dat ben jij" - Andy Baggot

 

 

 

 

 

 

Deze training is voorbij.

>>> Volgende Training: Shamanic Practitioner Training

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na een krachtige sjamanisme jaarcirkel van in 2013 en 2014 zal Roel opnieuw een jaartraject aanbieden in 2015. Dit jaartraject is bedoeld voor mensen die er voor kiezen hun eigen pad van heelheid bewust te bewandelen, voortbouwend op het contact met de spiritwereld dat we hebben gemaakt in de Basiscursus Sjamanisme.

 

Belangrijk: dit is geen training gericht op een studie van boeddhisme, maar een universele benadering op wat men Bodhisattva sjamanisme kan noemen: sjamanisme gericht op de 4 kwaliteiten van de Bodhisattva en het opheffen van lijden voor alle levende wezens.

 

 

Het jaartraject "Shaman - Bodhisattva" zal bestaan uit 4 weekendworkshops verspreid over 2015.

 

 

 

medicijnwielIn dit sjamanistisch jaartraject staat het werken met sjamanistische healing voor het welzijn van alle levende wezens centraal. We zullen intensief werken met healing voor onszelf en anderen, maar ook werken aan de cultivatie van Hart, Mededogen en directe communicatie met de dimensies van hoger wezen.

 

Dit is een pad van de Bodhisattva Shaman, waarin we ons richten op wat Roel zijn leraar "Helper-energie" noemt: de kwaliteit van ons wezen van waaruit we ons inzetten voor het welzijn van anderen.

 

 

In deze training word je uigenodigd om de Bodhisattva kwaliteiten vanuit een sjamanistische benadering in jezelf te cultiveren:

- Het Hart van de Healer: mededogen voor, en het opheffen van lijden voor, alle levende wezens.

- Het loslaten van destructieve gewoontes, patronen en overtuigingen.

- Diepe toewijding aan waarheid en het spreken ervan.

- Het pad van Verlichting.

 

 

 

In dit traject zal je werken met:

 

  • Healing voor jezelf en anderen: intensief healingwerk in groep

  • Het verdiepen van je connectie met zuivere spirit en lichtmens via ritueel en meditatie.

  • Het ontwikkelen van Mededogen als spiritueel pad en dit aktief inzetten voor het welzijn van alle levende wezens. Dit impliceert dat we ons eigen leven steeds meer transformeren en in lijn brengen met ons werkelijke hart.

  • Intensieve groepsrituelen voor het opheffen van lijden voor andere levende wezens. Deze rituelen vormen de rode draad doorheen dit jaartraject.

  • Leer van Roel ritulen voor het opheffen van lijden van jezelf en anderen, en leer hoe je je eigen rituelen kan ontwikkelen en delen met anderen.

  • Rituelen voor overleden zielen.

 

Gedurende dit traject ontwikkel je de kwaliteiten die eigen zijn aan de Bodhisattva, wat uiteindelijk een levenslang pad is.

 

We wandelen dit pad vanuit de realisatie dat we verbonden zijn met alle levens, en we dus onmogelijk vrij kunnen zijn, als anderen niet vrij zijn. Dit pad is er één voor wie zich aktief wil inzetten voor het welzijn van zichzelf en anderen, beroep doende op een sjamanistische samenwerking met de spirituele dimensie.Naast het werk in het Anam Cara centrum en de nabijgelegen natuurgebieden, zullen we ook minimum 1 maal een healingritueel in een door de wereldoorlog getroffen streek uitvoeren.

 

 

 

Voorwaarden tot deelname:

 

  • Om aan deze gevorderde training te kunnen deelnemen dien je de Basiscursus Sjamanisme te hebben gevolgd, of ervaren zijn in het werken met de sjamanistische trancereis in de 3 werelden en een goed contact met je gidsen hebben. Indien je niet de basiscursus van Anam Cara hebt gevolgd maar meent deze ervaring te hebben kan je ons hierover contacteren.

  • Als deelnemer wordt je verwacht tussen de weekendmodules aktief te werken met de oefeningen en rituelen die je zullen doorgegeven worden en ze toe te passen in je leven en sjamanistisch werk.

  • Ook zal je minimum 1 keer per maand met een medecursist samenkomen om samen healingwerk voor elkaar te verrichten.

 

 

Hieronder vind je de praktische informatie over "Sjamanisme Jaartraining" en hoe je kan inschrijven.

 

Praktische Info & Inschrijvingen

Volgende Training:


SHAMANIC PRACTITIONER TRAINING

 

>>> Overzicht van de Workshops en Trainingen Sjamanisme

 

 

>>> Overzicht van de Sjamanisme Artikels

 

 

>>> Overzicht van de Sjamanisme Artikels op de Anam Cara Blog

donaties_vzw_anam_cara

tell_a_frien_vzw_anam_cara