Healing voor Nepal

Dit weekend startte de jaartraining sjamanisme, waarin gewerkt wordt met de Bodhisattva kwaliteit. Via het sjamanistische werk richten we ons als groep dit jaar op het ontwikkelen van mededogen voor alle levende wezens, en het inzetten van sjamanistische healing voor het welzijn van anderen.

Na een intense eerste dag vernam ik ’s avonds het nieuws uit Nepal en ontvingen we een oproep van Sandra Ingerman, één van mijn leraars, om via ritueel en gebed de mensen in Nepal in liefde te houden.

Al gauw besloten we op de ochtend van de 2e dag dat we als groep een ritueel zouden houden om via deze weg steun te bieden aan de zovelen getroffen mensen. We eindigden de dag met een diepgaand en intens gebedsritueel dat nog steeds doorzindert binnenin mij. Tragedies als deze roepen op om ons hart groter te maken en uit te reiken om te helpen, via stille handeling als het gebed, naar effectieve, materiele of financiele hulp te bieden.

Het is mijn gebed dat het hart van de mensheid verder mag openen, zodat we alle hulp kunnen bieden waar nodig. Niet enkel op momenten als deze, maar als een eindeloze rivier die stroomt doorheen alles wat we doen. Het is dan dat we waarlijk mens worden.

Vanavond zullen wij in de Spirit Aktivatie cirkel ook bidden en healingwerk verrichten voor de mensen in Nepal. Je kan mee in de cirkel komen zitten, of je van thuis uit verbinden.

We verzamelen met deze cirkel ook bijdages om projecten voor steun in Nepal te ondersteunen. Eén van de projecten dat we steunen kan je vinden op Indiegogo. Je kan daar ook via deze link een overzicht vinden van alle campagnes tvv de slachtoffers in Nepal.

Laten we samen het mensenhart groter maken en elkaar ontmoeten in liefde.
Dat is onze thuis.

Hartegroet,
Roel

Speak Your Mind

*