Zaterdag 15 maart – Sisterhood – Prayers in the Night

Tijdens een meditatie zag ik een cirkel van vrouwen tijdens de nacht samen het vuur hoeden. Zij spraken hun gebeden en zongen hun liederen. Hun kracht reikte tot ver voorbij de horizon. Het was de stilte die hen leidde doorheen de nacht naar het nieuwe begin: de lente.

Geïnspireerd, ontroerd en geleid door deze droom ontstond “Sisterhood: Prayers in the night”.

Via ritueel zullen we samen de nacht ingaan. Iedereen aanwezig zal op haar tijd het vuur hoeden. Gans de nacht is er ruimte om het oude aan het vuur te schenken en het nieuwe via gebed te verwelkomen. We zullen dit doen voor onszelf, voor de wereld, de voorouders en voor zij die gaan komen.
Het is een uitnodiging om de kracht van het zusterschap te voelen en te omarmen en samen zorg te dragen voor het nieuwe begin.
Voel je je geroepen, wees dan heel welkom!

Meer info hierover kan je vinden op: http://www.anamcara.be/sjamanisme/sisterhood-prayers-in-the-night.html

Hartegroet,
Griet.

>> Reacties kan je hieronder posten.
>> Voor het ontvangen van de Blog-Nieuwsbrief kan je rechtsbovenaan deze pagina inschrijven. Zo blijf je via mail onmiddellijk op de hoogte telkens wanneer er een nieuw artikel op de Anam Cara Blog verschijnt.
>> Voor de maandelijkse Anam Cara – Nieuwsbrief kan je inschrijven op de Anam Cara Nieuwsbrief-pagina. Deze Nieuwsbrief geeft een ruim overzicht van onze aktiviteiten, projecten en artikels.
>> Als je dit project graag een steun wil geven is dit heel erg welkom. Meer informatie kan je vinden op de pagina ‘Steun Anam Cara’

Speak Your Mind

*