Wat kan ik schenken?

“Wat kan ik schenken?” is altijd de vraag die nieuwe horizonten opent en nieuwe kracht beschikbaar maakt!

Deze vraag brengt je in een dynamische beweging naar verdere groei van je wezen, en voorkomt dat je verstrikt geraakt in een kleinere, gesloten realiteit.
De wereld ontvouwt zich volgens jou interesses en intenties, dus gebruik de sleutel die je geschonken werd en open de deuren van een wereld waar schenken de maatstaf is.

Je zal ontdekken dat de stroom van inspiratie die naar voren komt als je deze vraag stelt, eindeloos is!

Hartegroet,
Roel

>> Reacties kan je hieronder posten.
>> Voor het ontvangen van de Blog-Nieuwsbrief kan je rechtsbovenaan deze pagina inschrijven. Zo blijf je via mail onmiddellijk op de hoogte telkens wanneer er een nieuw artikel op de Anam Cara Blog verschijnt.
>> Voor de maandelijkse Anam Cara – Nieuwsbrief kan je inschrijven op de Anam Cara Nieuwsbrief-pagina. Deze Nieuwsbrief geeft een ruim overzicht van onze aktiviteiten, projecten en artikels.
>> Als je dit project graag een steun wil geven is dit heel erg welkom. Meer informatie kan je vinden op de pagina ‘Steun Anam Cara’

Comments

  1. hallo mensen,
    ik zag net deze post van Roel. momenteel ben ik een gesprek aan het volgen met mensen op een steungroep op Faceboek voor mensen die het moeilijk hebben om rond te komen, Ze heet toevallig ook: ROEL (afkorting van Recht Op Een Leven).
    Er is een koppel dat leeft in een mobilhome, ze staan ergens illegaal in een loods in Zulte. Hebben bijna geen geld meer, hun mobilhome is stuk: waarschijnlijk defecte koppakking. En bovendien wil de politie hen daar weg. Ze hebben beide een slechte gezondheid en hoge doktersrekeningen. OCMW steun krijgen ze niet meer.
    Dus ik zag de vraag van Roel, en dacht: hier kan je bijvoorbeeld geven: eten voor die mensen, kleren: maat XL voor haar, maat L voor hem. Ze zitten ook zonder gas, dus een klein houtkacheltje of een terraskachel zou ook welkom zijn. of gas dus.. Een andere standplaats voor hun mobilhome waar ze mogen blijven staan zou ook welkom zijn, en dan ook iemand die ze wil slepen… of iemand die hun mobilhome kan herstellen? dus… geef gul 🙂
    groeten, Geert

Speak Your Mind

*