Maak het pad van vervulling zichtbaar in je eigen leven

Maak het pad van vervulling zichtbaar in je eigen leven. Daar ligt het grote werk en de ware transformatie van ons wezen.

Begin met de kleine dingen in je eigen leven en neem ze op in het hart, maak ze heilig. Zo ontdek je dat alle aspecten in je leven er naar verlangen open te bloeien en tot ware kracht te komen. Ze spreken tot je en vertellen over een nieuw pad, een nieuw begin.

Je ontdekt dat in de problemen die je ervaart in het leven, altijd de sleutels aanwezig zijn die je aanmoedigen de beste, meest stralende versie van jezelf te worden.

Ons leven wordt opnieuw een lofzang waarin je erkent dat je scheppend wezen bent. En zo is het dat je stap voor stap je leven transformeert. Je omarmt je ware kracht en verspreid schoonheid. Daar is onze thuis: in dit hart dat zingt van leven en overstroomt…

Hartegroet,
Roel

>> Reacties kan je hieronder posten.
>> Voor het ontvangen van de Blog-Nieuwsbrief kan je rechtsbovenaan deze pagina inschrijven. Zo blijf je via mail onmiddellijk op de hoogte telkens wanneer er een nieuw artikel op de Anam Cara Blog verschijnt.
>> Voor de maandelijkse Anam Cara – Nieuwsbrief kan je inschrijven op de Anam Cara Nieuwsbrief-pagina. Deze Nieuwsbrief geeft een ruim overzicht van onze aktiviteiten, projecten en artikels.
>> Als je dit project graag een steun wil geven is dit heel erg welkom. Meer informatie kan je vinden op de pagina ‘Steun Anam Cara’

Comments

  1. Lieve Griet en Roel,
    Hartelijk dank voor de prachtige teksten en aanmoedigingen die ik in het vervlogen jaar mocht ontvangen. Ik heb er heel veel aan gehad.
    Langs deze weg wil ik u ook fijne Kerstdagen en een nieuw jaar vol gezondheid, liefde, vriendschap, inspiratie en geluk toewensen.
    Een warme hartengroet van mij,
    Mariette

  2. Dankjewel voor al het moois dat jullie gratuit delen!

    Een hartverwarmend 2014 gewenst!

Speak Your Mind

*