Werelden van Schoonheid (Video)

Ik herinner me nog levendig een ervaring, waarin ik tijdens een sjamanistische trancereis werd meegenomen in de wereld van de walvissen. Sinds die dag heb ik een groot hart voor de oceaan. In die reis werd ik zelf één van hen en zwom ik als deel van een grote school walvissen door de oceaan. Hun gezang was als een zegening voor alle wezens, een lofzang aan het leven. In hun zang voelde ik een onvoorstelbaar diep mededogen, eindeloos uitgestrekt.

Ik ben geen grote kenner van het oceaanleven, maar mijn hart voor de wezens in de oceean opende zich en blijft steeds meer opengaan.

Er is zoveel schoonheid in de wereld, zovele werelden die we nooit zullen kennen, zoveel te ontdekken, te kosteren en te eren.
Beelden als deze zijn voor mij een uitnodiging om weer te leven met ontzag voor de schoonheid van deze aarde en vanuit dat hart te leven.

Alsof de aarde zelf vraagt: “herinner mij”.

En dat is een goede manier om te leven!
Roel

>> Reacties kan je hieronder posten.
>> Voor het ontvangen van de Blog-Nieuwsbrief kan je rechtsbovenaan deze pagina inschrijven. Zo blijf je via mail onmiddellijk op de hoogte telkens wanneer er een nieuw artikel op de Anam Cara Blog verschijnt.
>> Voor de maandelijkse Anam Cara – Nieuwsbrief kan je inschrijven op de Anam Cara Nieuwsbrief-pagina. Deze Nieuwsbrief geeft een ruim overzicht van onze aktiviteiten, projecten en artikels.
>> Als je dit project graag een steun wil geven is dit heel erg welkom. Meer informatie kan je vinden op de pagina ‘Steun Anam Cara’

Speak Your Mind

*