Lied om te verbinden met de Aarde

Ik herinner me de stille nachten in het bos of in de bergen, wakend voor inspiratie. De eerste maal dat ik onder begeleiding van mijn leraars alleen in het bos doorbracht, veranderde mijn leven. Mijn hart opende zich voor de Aarde, voor de sterren, de maan.

Ik begon te beseffen hoe ik als kind toegang had tot de magie van de aarde, maar om één of andere reden verloor ik die tijdens mijn tienerjaren. Maar telkens wanneer ik in de natuur ben, of een moment neem om de schoonheid van de aarde te eren, klopt mijn hart weer voller. Het is alsof de drukte van de wereld van me afglijdt en ik terugkeer naar de essentie.

Dat is wat ik graag wil delen met dit lied. Het is een eenvoudig lied, in een geïnproviseerde stijl zoals dit in sjamanistische culturen wereldwijd wordt beoefend. Ik hoop dat je een moment wil nemen om mee met mij je verbinding met de Aarde te vernieuwen.

Opdat je vanuit die verbinding je levenswandel mag vernieuwen en bekrachtigen.

Dus dit lied, op de schoonheid van de Aarde, en de schoonheid die leeft in jou en in ons allen.
Hartegroet,
Roel

PS:

>> Reacties kan je hieronder posten.
>> Voor het ontvangen van de Blog-Nieuwsbrief kan je rechtsbovenaan deze pagina inschrijven. Zo blijf je via mail onmiddellijk op de hoogte telkens wanneer er een nieuw artikel op de Anam Cara Blog verschijnt.
>> Voor de maandelijkse Anam Cara – Nieuwsbrief kan je inschrijven op de Anam Cara Nieuwsbrief-pagina. Deze Nieuwsbrief geeft een ruim overzicht van onze aktiviteiten, projecten en artikels.
>> Als je dit project graag een steun wil geven is dit heel erg welkom. Meer informatie kan je vinden op de pagina ‘Steun Anam Cara’

Comments

  1. Hallo,

    wat fijn om te horen. ik ben er zelf nu ook mee bezig. om mij meer te verbinden met de aarde. Ik merk dat ik dat ook wil doen met mijn aankomende verjaardag waarin ik lichaamelijk 31 jaar op deze aarde heb mogen wandelen. Het is voor mij zo lastig om dit voor mij op een kloppende manier te verbinden met de rest van de wereld. Allereerst met mijn fammillie. Merk dat ik vaak wankelig ben in mijn visie, dit lied helpt mij de energie. Mijn levensvisie te volgen. En dat is mensen verbinden met de aarde doormiddel van paarden. Bedankt!

  2. Tinne Peeters says

    Dankjewel Roel , om dit mooie lied .

  3. Goeiemorgen Roel,

    Dankjewel.

    Wendy.

  4. Magnifiek Roel…….
    ik ben er stil van geworden…..
    ga het lied nog eens een tweede maal beluisteren… en een derde maal
    en… wie weet hoe vaak nog…………….Dank je wel!

  5. bedankt Roel.
    lied en beelden hebben me geraakt

  6. HIld Van den Broeck says

    Mooi. even stil worden.
    dank je wel!

  7. Amai Roel, Je zang, je trom, de mooie beelden. Het ontroerde me van bij het begin. Ik heb er echt tranen bij gelaten. Wat is onze Moeder Aarde toch mooi. Ze is zo vol van liefde. M’n hart kwam er helemaal van open.
    Dankjewel dat je dit met ons wil delen.
    Lieve

Speak Your Mind

*