Vuur van Persoonlijk Leiderschap (Video)

Beste vrienden,

Vorige week hadden we de laatste open vuurceremonie voor onze zomerstop. Het was een heel indringende cirkel, waarin we naast de gebeden en healingwerk met het vuur ook een sterk bekrachtigingsritueel voor alle deelnemers hebben gedaan. Na de ceremonie bleef de cirkel nog een hele tijd napraten, en er volgden diepgaande gesprekken over het pad van healing en eenieders ervaring daarmee. Ook deelden mensen spontaan over de kracht van het vuur.

Mijn leven is sinds het vinden van het pad van sjamanisme in mijn tienerjaren, enorm beïnvloed door de transformerende kracht van het vuur. Vuur werkt, en daarom is het wereldwijd deel van nagenoeg alle ceremonies. Duizenden keren ben ik met open hart te rade gegaan bij de stille vlammen, om te leren, om los te laten, maar ook om nieuwe stappen in het leven te roepen, te dromen en te bidden voor de mensen die me dierbaar zijn in het hart of zij die hulp nodig hebben. Vuur is al die jaren een ware leraar geweest, als een wijze grootvader, me helpend, gidsend, troostend en inspirerend. Ik bad in de hitte van de zweethut, liep over de hete kolen van de vuurloop en organiseerde de Joelefeest midwinterbijeenkomsten of droeg bij aan het Feest voor Moeder Aarde. Maar wat het ook mogen zijn, vuur was daar, om mijn hart altijd opnieuw te vervullen.

Nadat iedereen vertrok zat ik nog in stilte in ons bureau, nazinderend van de vuurkracht en de stroom van inspiratie die alle deelnemers hadden gedeeld. En zo maakte ik onderstaande opname, waarin ik inspiratie deel over het werken met vuur voor het welzijn van jezelf en je naasten.
Ik hoop dat het mag inspireren!

Als het vuur je inspireert en je in cirkel met het vuur wil werken, ben je van harte welkom op volgende aktiviteiten:

>>> Vuurceremonies
>>> Mannen Vuurceremonies
>>> Open Vuurloop
>>> Open Zweethutceremonie
>>> Mannen Zweethutceremonie
>>> Vrouwen Zweethutceremonie

Wie weet treffen we elkaar later, starend in de vlammen van het tijdloze vuur.

Hartegroet!
Roel

>> Reacties kan je hieronder posten.
>> Voor het ontvangen van de Blog-Nieuwsbrief kan je rechtsbovenaan deze pagina inschrijven. Zo blijf je via mail onmiddellijk op de hoogte telkens wanneer er een nieuw artikel op de Anam Cara Blog verschijnt.
>> Voor de maandelijkse Anam Cara – Nieuwsbrief kan je inschrijven op de Anam Cara Nieuwsbrief-pagina. Deze Nieuwsbrief geeft een ruim overzicht van onze aktiviteiten, projecten en artikels.
>> Als je dit project graag een steun wil geven is dit heel erg welkom. Meer informatie kan je vinden op de pagina ‘Steun Anam Cara’

Comments

  1. Agnes Verleye says

    Zonet naar je woorden geluisterd, Roel. Zo vol warmte. Awel, vanavond maak ik in mijn tuin een mini-kampvuurtje en staar en staar … in de vlammen.
    Agnes

Speak Your Mind

*