Winnaar van de Give-Away van Mei

Verzoening

Tijdens het weekend van Dancing Spirits heb ik weer eens mogen ervaren wat het is : leven in Liefde.

De warmte en de gebondenheid tussen iedereen die aanwezig was bracht me in een heel bizondere stemming. Tranen kwamen opzetten : tranen van verdriet maar ook van intense dankbaarheid en geborgenheid.

Wat het is dat deze weekends zo speciaal maakt? Ik kan het niet echt onder woorden brengen. Is het gewoon het samen ZIJN van de groep, als èèn grote familie en je daar ook werkelijk in opgenomen voelen?????

Ik kan het niet echt betitelen, maar het voelt gewoon enorm fijn en warm.
Vanuit dit gevoel kon ik de ervaring in het trance dansen ook aan.

Wat gebeurde was zo intens sterk, akelig, hard, ik schrok van mijn reacties. Ik had een gevoel van: dat kan hier niet waar zijn, zoiets doet niemand met zijn kind. Ik ervaarde boosheid, woede en dan dat gevoel: okè: het mag er allemaal zijn.

Na de ervaring kwam berusting, vrede en nog veel later vergeving. Vooral naar mezelf toe. ik ervaarde dat ik eerst mezlf moest vergeven dat ik het allemaal toegelaten had om daarna de anderen te kunnen vergeven.

Moe van het dansen en van de emoties heb ik me te rusten gelegd. Toen kwamen mijn indiaanse ouders( met het gelaat van Griet en Roel) naar me toe, legde mij als klein meisje in de draagwieg en namen me mee. Dat was zo vredig ,liefelijk en vreugdevol dat ik moeite had om wakker te worden.
Ik dank nogmaals iedereen die erbij was en waarmee ik deze ervaring heb mogen delen.

Ik voel nog steeds de energie van dit weekend nazinderen………
Duizendmaal danke, danke, danke
In LIcht en Liefde

Nelly

Comments

  1. Lieve Nelly
    Van harte proficiat en dank voor je warme en bezielde tekst. Ook ik heb het Dance Spirit-weekend ervaren als een immens warm bad van liefde en verbondenheid. Een bad dat zoveel veiligheid en geborgenheid bood dat eenieder van ons zijn eigen verhaal kon en mocht beleven, om zo te groeien, ieder van ons, in de zoektocht naar onze eigen plek in het universum.

    Ik denk met heel veel warmte aan jou, aan de andere ‘hemelse dansers’, aan Griet en Roel en aan het weekend terug
    Zachte knuffel

    Eddy

  2. Hello lieve vrienden,
    Wat zijn dat mooie, diepgaande ervaringen die jullie hier neerzetten. Dank u wel, ik heb zo’n gevoel dat dit voor mij een volgende stap zou kunnen zijn. Hier wil ik ook in groeien. Ik zou zeggen geniet maar lekker verder van jullie prachige ervaringen en laat het maar in jezelf groeien. Het is mooi en dank u nogmaals dat jullie dit gedeeld hebben.
    Dikke zonnige knuffels
    Sonia

Trackbacks

  1. […] « Winnaar van de Give-Away van Mei Jun 02 2009 […]

Speak Your Mind

*