Ankers van Vrede & het Online Meditatie-project: Poort van Vrede

Lieve vrienden,

Enkele weken geleden maakten we de meditatie “Bestemming van Vrede” beschikbaar. Dank voor de vele fijne reacties!

We hebben in deze periode het initiatief genomen om een tweede, verdiepende vredesmeditatie beschikbaar te maken. In deze meditatie zal je begeleid worden in het plaatsen van ankers van kracht in je toekomst. Zo leer je de kracht verplaatsen voorbij tijd, zodat je deze blijvend kan benutten voor het verdere groeien in -en belichamen van- vrede.

Poort van Vrede – meditatie project

We dopen deze komende periode dan ook graag tot een Poort van Vrede, waarin we ons allen samen via deze meditaties kunnen richten op het groeien en thuiskomen in deze wonderlijk genezende kracht.

Hieronder kan je deze verdiepende meditatie terugvinden, alsook de eerste meditatie ‘Bestemming van Vrede’. Het is best eerst met deze eerste meditatie te werken en dan pas te starten met het vervolg. Zo kan je de kracht echt verdiepen.

Om onze verbondenheid hierin te voeden willen we je uitnodigen om mee met ons de komende periode bewust met deze meditaties aan de slag te gaan. Vervolgens kan je je ervaringen hieronder delen. Zo maken we niet alleen een mooie verbondenheid, maar kunnen we ook leren van elkaars ervaringen en inzichten. We kijken er naar uit samen met jou te groeien in, door en naar vrede.

Op Vrede!

“Ankers van Vrede” – Roel Crabbé

live opname: geleide meditatie augustus 2012

“Bestemming van Vrede” – Roel Crabbé

live opname: geleide meditatie juli 2012

(Deze opnames werden gemaakt in juli en augustus 2012. De Mp3 versies van deze opnames kan je downloaden op de downloadpagina van de Anam Cara-meditaties.

Ook de andere online meditaties kan je op die pagina vinden.

Voor een overzicht van alle video’s en Mp3 downloads van onze meditaties, Dreamtime Healing- en workshop opnames ga je best naar de Anam Cara Meditaties & opnames pagina.

Deel gerust hieronder je reactie. Het is fijn te kunnen lezen wat deze meditatie jou brengt en hoe jij deze poort tot vrede betreedt!

Hartegroet,
Griet en Roel

>> Reacties kan je hieronder posten.
>> Voor het ontvangen van de Blog-Nieuwsbrief kan je rechtsbovenaan deze pagina inschrijven. Zo blijf je via mail onmiddellijk op de hoogte telkens wanneer er een nieuw artikel op de Anam Cara Blog verschijnt.
>> Voor de maandelijkse Anam Cara – Nieuwsbrief kan je inschrijven op de Anam Cara Nieuwsbrief-pagina. Deze Nieuwsbrief geeft een ruim overzicht van onze aktiviteiten, projecten en artikels.
>> Als je dit project graag een steun wil geven is dit heel erg welkom. Meer informatie kan je vinden op de pagina ‘Steun Anam Cara’

Comments

 1. hallo Roel,
  Bedankt voor de mooie meditatie.
  Hoop de vrede ook door te kunnen geven in mijn omgeving.
  groetjes
  gerd

 2. heel mooie meditatie die heel diep werkt. Ik hoop dat dit mij weer een stukje verder helpt naar mijn doel en verlangen naar vrede. Bedankt Roel.
  Harte groet,

  Ann

 3. Beste Roel,

  Dit is een prachtige meditatie die mijn leven een heel andere wending heeft gegeven.
  Een zalig gevoel heeft zich in mijn hart genesteld en de vrede deel ik nu met al mijn geliefden en de hele wereld. Hartelijk dank, Roel.
  Een warme groet,

  Mariette

 4. Mozes Cosijn zegt

  Merci Roel,

  Komt als een geschenk in mijn leven

  Voelt heel krachtig en bruikbaar.

  Thanx nogmaals

  Als er meditatie zijn wens ik graag deel te nemen

  Groetjes,
  Mozes

  • Dank je Mozes. Blij te lezen dat je hier mee kan werken. Als je graag op de hoogte blijft is de beste manier je in te schrijven voor de Anam Cara Nieuwsbrief. Daar verschijnen alle projecten, artikels en aktiviteiten in. Warme groet! Roel

Speak Your Mind

*