Onze plaats in het Ontwaken van het Collectief Hart (Video)

In deze video spreek ik over het terugnemen van je macht over de stroom van inspiratie en hoe je via de juiste vraag terug in dienende kracht kan komen en een nieuwe wereld van mogelijkheden voor jezelf kan creëren.

Ik maakte de video als een opvolging op onze Ocean Cleanup oproep, waarvoor ongeveer 30 mensen ons gecontacteerd hebben.

Ik hoop dat deze woorden je mogen inspireren om een verschil te maken in iemands leven!

Hartegroet,
Roel

>> Reacties kan je hieronder posten.
>> Voor het ontvangen van de Blog-Nieuwsbrief kan je rechtsbovenaan deze pagina inschrijven. Zo blijf je via mail onmiddellijk op de hoogte telkens wanneer er een nieuw artikel op de Anam Cara Blog verschijnt.
>> Voor de maandelijkse Anam Cara – Nieuwsbrief kan je inschrijven op de Anam Cara Nieuwsbrief-pagina. Deze Nieuwsbrief geeft een ruim overzicht van onze aktiviteiten, projecten en artikels.
>> Als je dit project graag een steun wil geven is dit heel erg welkom. Meer informatie kan je vinden op de pagina ‘Steun Anam Cara’

Comments

  1. Inderdaad Roel, ieder bij zijn hart te rade gaan en beginnen denken in ‘wij’ in plaats van in ‘ik’. De stroom van ons collectief wordt gestuurd door de bundeling van de individuele intenties. Wij zijn daardoor mede verantwoordelijk voor wat er in de wereld gebeurt. Indien wij kiezen voor een mooiere wereld, dan begint dat in de eerste plaats in ons eigen leven, door onze keuze waarlijk te ‘leven’ en hierdoor anderen trachten te inspireren. ‘Walk your talk’ is natuurlijk essentieel voor het leven. We kunnen wel een mening hebben, maar we moeten er dan ook naar handelen. Dan komt er pas beweging. Samen met anderen komt er dan een grote beweging, die kan groeien tot ze niet meer te stoppen is. Dit ‘samen met anderen’ is meer en meer aan de orde. We beginnen te beseffen dat we het samen doen of niet doen. Laat ons kijken naar de mooie evoluties bij mensen en daarbij aansluiten. Het leven zal een stuk aangenamer worden.

  2. “gewoon” bewegen .. hoe klein ook… mensen naast je bewegen mee, het web beweegt, liefde zichtbaar maken, het helen is begonnen 🙂 Mooi

  3. Dank je, Roel, voor je inspirerende boodschap. Dank je.

Speak Your Mind

*