Healingconsulten

Griet Heylen

"Meer dan 20 jaar heb ik getraind bij healers wereldwijd. Zonder twijfel kan ik zeggen dat Griet één van de beste healers is die ik ken. In al die jaren heb ik Griet haar werk enkel zien groeien en kracht en effectiviteit. Ik heb grote bewondering voor haar en raad haar werk ten zeerste aan." - Roel Crabbé

 

 

Sandra Ingerman over Griet Heylen

 

"Griet Heylen is a brilliant shamanic practitioner. This is shown by the clients who continue to seek out her healing help.

Her work incorporates both shamanic healing as well as helping clients to learn the tools needed to create long term healing where they are freed from their past, brought back to a place of wholeness, and live a creative life filled with passion."

 

- Sandra Ingerman, author of 10 books on shamanism including "Soul Retrieval" and "Walking in Light"

 

 

 

 

Persoonlijke healing & begeleiding door een ervaren healer

 

Griet haar werk bestaat uit het terug in balans brengen van wat fysiek, emotioneel of spiritueel uit evenwicht is. Vanuit een helder voelen leert ze je om terug te keren tot de essentie van je bestaan: de verbinding met ziel en kracht. Zij ondersteunt haar cliënten via ritueel werk om het landschap van de innerlijke wereld te verbinden met het uiterlijk bestaan.

 

 

Griet Heylen is sinds 2003 professioneel healer en Reiki Master binnen de oorspronkelijke Usui-traditie.

Zij is een door Sandra Ingerman erkend Soul Retrieval-healer.

 

Griet verfijnde haar healingwerk in duizenden healingsessies en is oprichtster van het project 'Reiki in Zorg', waarbinnen zij met een groep vrijwilligers gratis Reiki behandelingen geeft aan mensen die steun kunnen gebruiken. 

 

Een persoonlijk consult bij Griet vraagt van jou de bereidheid je te openen voor nieuwe mogelijkheden en nieuwe wegen.

 

 

Sessies & Healingtrajecten:

 


 

Reiki Healing consult

   Healing - consulting - gidsing

Griet helpt je door de blokkades in je energieveld te verwijderen en je terug te brengen naar kracht en harmonie. Ze brengt je terug naar je eigen kern en herstelt fysieke, emotionele of spirituele inbalans. 

Sessie van anderhalf uur - bijdrage 90 euro.

 

 

 


 

Sjamanistisch Healing consult

   Healing - consulting - gidsing

Griet kijkt samen met jou kijkt naar welke mogelijke blokkades in je energieveld kunnen verwijderd worden en wat er nodig is om terug in balans te brengen wat fysiek, emotioneel of spiritueel uit evenwicht is. 

Sessie van twee uur - bijdrage 120 euro.

 

 

 


 

Coaching & Healing Traject

   Stap in het nieuwe...

Wil je doorbraak creëren rond een bepaalde thematiek of levensaspect? Gedurende een aantal sessie begeleid wordt om wat oud is los te laten en door te groeien tot je zielsbestemming.

Verschillende sessies van twee uur - bijdrage 120 euro / sessie.

 

 

 


 

Soul Retrieval healing & integratie

   Soul Retrieval sessie met bijhorende verdieping

Gedurende 2 sessies ontvang je een Soul Retrieval sessie en een bijhorende integratie. Deze sessies worden pas geboekt nadat dit besproken is met Griet.

2 sessies van 2 uur: bijdrage 240 euro voor de 2 sessies

 

 

 


 

Soul Healing Traject

   Soul Retrieval - Soul Remembrance - Verankeringssessie

Gedurende 3 sessies richt Griet zich op je zielsaspecten, Soul Retrieval en het verankeren van je ware kracht. Je gaat een intensief healingtraject met haar aan dat gericht is op wie jij werkelijk bent.

3 sessies: Soul Retrieval 2u, SoulRemembrance 2u & verankering sessie 2u - bijdrage: 360 euro voor het traject

 

 

 

 


Hieronder kan je een sessie boeken.

 

 

 

"Griet haar werk is van onschatbare waarde voor mij. Griet helpt me elke keer opnieuw terug te keren naar de essentie. Ze ondersteunt mijn groei en begeleidt me om  hindernissen te overwinnen. Haar werk maakt ook zichtbaar wat onbewust was, maar werkelijk is. Zo biedt ze mij een veilige en liefdevolle plek van waaruit ik verdere stappen kan zetten op mijn pad. Een rijkdom en onontbeerlijk in m'n proces."

Hilde Mollaert

 

Praktische Info

Belangrijk, Nieuw adres Praktijk Griet Heylen:
Pastoor Brissacstraat 36, 3271 Scherpenheuvel-Zichem


Je kan een afspraak maken via volgende pagina op Griet haar website:

>>> Ga naar Healingsessies Griet Heylen

"Sinds 1992 heb ik geleerd van, en gewerkt met, Healers van verschillende tradities wereldwijd. Het pad van Healing is een pad dat me eindeloos blijft fascineren. Griet is absoluut één van de beste Healers die ik ken. Ze heeft geleerd zich niet te laten afleiden door de persoonlijke verhalen en vormen en haar werk is gekenmerkt door een grote eenvoud en waarachtigheid. Een kracht die ik enorm appreciëer en bewonder.
Als je zoekt naar een begeleider op je pad van heelheid kan ik je Griet ten zeerste aanbevelen. Haar werk nodigt je uit je weer te verbinden met de dimensie van de ziel en terug te keren naar je kern, van waaruit alle welzijn ontspringt.”

Roel Crabbé

"Griet is een prachtige, wijze vrouw en een krachtige healer. De energie waarmee ze werkt is zeer fijn en heel gefocust,vol liefde en licht. Ze heeft een helder inzicht en aanvoelen. Ze kijkt achter de dingen naar wat er werkelijk aan de hand is. Haar behandelingen zijn een enorme ondersteuning in mijn groeiproces. Ze brengt me terug bij mijn kracht en mijn waarheid. Bij Griet voel ik de aanwezigheid van de godin. Ze inspireert me enorm om op zoek te gaan naar het oervrouwelijke in mezelf. Griet haar werk is een weg van eenvoud, zuiverheid en waarheid. Ik ben zeer dankbaar dat ik deze warme, fijne vrouw ontmoet heb.”

Sieglinde Geerts

"De eerste healingsessie die ik bij Griet mocht ervaren, heeft een diepe indruk op me gemaakt. Tot voor dan heb ik nog nooit zo'n hoge trilling ervaren. Dit bracht me in een diepe verbinding met wie ik werkelijk ben. Ze legde haar handen op me en het was alsof er een deur open ging binnenin mezelf, waardoor ik veel inzichten en healing ontving. Heel de ervaring bracht me een grote openheid. Ik ben erg dankbaar voor deze ervaring en kijk er naar uit me verder door haar te laten begeleiden."

Niki Heselmans

"In 2008, op een moment dat het wat moeilijker ging, kwam Reiki... en kwam Griet. Reiki opende voor mij een hele nieuwe wereld. Op zich was die wereld niet zo onbekend maar eindelijk leek hij weer vorm te krijgen, weer te mogen bestaan. Bloed ging opnieuw stromen, voelsprietjes kwamen recht, alles leek plots lichter en eenvoudiger. Er kwam ook meer vertrouwen: in het leven, het lot, mijn eigen aanvoelen.

Het bleef echter niet bij een inwijding alleen. Nu nog kom ik geregeld bij Griet voor een persoonlijke healing. En die healings mogen er zijn; net als Griet, net als mijn gevoelens en mijn leventje. Dat besef vervult me steeds weer met diepe dankbaarheid. Als herboren ga ik dan naar huis. Gezuiverd, genietend en behaaglijk warm. Warmte die ik kreeg van Griet."

Linda Van Staeven

"Wat is het prachtig om jouw zachte begeleidende handen te voelen op momenten waarop er wat verwarring heerst op mijn levenspad, op momenten waarop extra steun of bevestiging zo'n deugd kunnen doen, op momenten waarop ik gewoon ten volle wil genieten en snoepen van het leven.

In een open en respectvolle sfeer voor mijn eigen persoonlijkheid maken angst, verdriet en verwarring plaats voor heling, onduidelijkheid krijgt vorm, schaduw wordt licht, strijd wordt rust en vertrouwen, onzekerheid wordt overgave, de meest kwetsbare gevoeligheid wordt een talent, kortom, het bewandelen van mijn levenspad wordt intenser en rijker door jou.

Jouw begeleiding en jouw bijzondere energie hebben mij en mijn zeer dierbare gezinnetje ongelooflijk mooie geschenken, ver boven het materiële, gegeven, waarvoor diepe dank."

Anke

"Ik kom nu al een drietal jaren bij Griet voor behandelingen. Ongeveer elke maand spreek ik met haar af. Ik heb namelijk al doende ervaren dat reiki mij helpt dichter te komen bij de kern van wie ik ben. Als ik dreig een andere richting uit te gaan, word ik tijdens een bezoekje aan Griet telkens weer teruggeroepen naar waar het allemaal om draait. De ene keer is de beweging al wat heviger dan de andere, maar ondanks alle pieken en dalen en het heen en weer geslingerd worden tussen emoties, voel ik dat mijn draagkracht vergroot en ik steeds dichter bij mijn kern blijf. Dat is niet altijd gemakkelijk en vaak heel confronterend, maar het is wel wat ik wil, wie en waar ik wil zijn. Helemaal ik, dicht bij mezelf."

Katrien

"Ik ben erg gemotiveerd om het pad te bewandelen wat voor me ligt, sinds lange tijd heb ik daar weer echt vertrouwen in en voel me ook gesteund. Ook van de "andere kant" voel ik blijheid alsof ze willen zeggen...ze is er weer! Heel bijzonder allemaal en ik ben dankbaar dat ik dit weer mag voelen.
Bedankt Griet, je bent een bijzonder mens met een bijzondere gave. "

Jolanda

"Ik wil je eerst en vooral nog eens heel hartelijk bedanken voor je healing en de babbel. Het heeft me echt geïnspireerd. Ik heb een enorme rust met me meegekregen."

Els van der Klught

"zachtjes leg je een mantel van liefde over mijn schouders

ik voel subtiel de heiligheid, de intentie, de cirkel van de voorouders

ik vertel m'n verhaal, jij bent aanwezig, luisterend

nooit oordelend, maar energetisch fluisterend

 

wanneer tranen en verdriet zich wentelen in mijn donkere nacht

voel ik dat jij kiest om te geloven in mijn kracht

ik leer om niet te blijven hangen en steeds verder te groeien

je treffende woorden en heerlijke lach scheppen ruimte om totvol potentieel te bloeien

 

dan is daar het moment dat je zo stromend je handen legt

no mind, flow, overgave en soms nog een klein gevecht

maar je warme handen kennen perfect de goede weg

een weg waarin ik steeds beter het vertrouwenin mezelf vind en leg

 

elke keer weer staan we samen aan de start

jij en ik, ik en jij, familie van de ziel en het hart."

Kristina Verhoeven

 

   

"Griet Heylen is een bijzondere vrouw en een bijzondere healer. Ik ken weinig mensen die zo exact de energie van een situatie, een probleem, kunnen 'lezen'...
Bovenal is zij iemand met een zeer mooi hart en een rechtstreekse verbinding met de Godin. Wat meer kan een mens zich wensen die voor healing komt?"

Susan Broersen

"Het is een onbeschrijfelijk mooi gevoel waar de sessies bij Griet me mee in contact hebben gebracht.

Een grote kracht, diep in mij aanwezig, heeft ze wakker gemaakt met haar healing. Een kracht die in ieder van ons aanwezig is, daar ben ik zeker van. De healing die Griet me gaf bracht me als het ware in een andere dimensie. Ze leerde me mijn hart te openen...

Ik voel me sterk, krachtig en heb mijn levensdoel gevonden. Ik heb altijd gelooft dat liefde kan helen, bij Griet is dat overduidelijk geworden. Ze brengt je bij je ziel, bij je kern, op een eenvoudige, zachte, liefdevolle manier, ze ziet verder dan je verhaal….

Er is nog zoveel meer dat ik niet kan verwoorden… ik ben gewoon ontzettend dankbaar dat zij in mijn leven is mogen komen…

Dank je wel Griet om wat je doet!"

Christina Verbeke

"Healing bij Griet is een samenspel van diep menselijke betrokkenheid en overgave. Ik voel me volledig veilig en ze raakt me diep in mijn ziel, waardoor ik me kan verankeren in wie ik wezenlijk ben.Ik ervaar een radicale verandering in mijn leven, neem beslissingen en leef!!! Ik ben dankbaar voor haar toewijding en haar gave te inspireren.Kortom een parel van een mens. "

Anita VDB

"Griet is een geweldige en gevoelige vrouw en dan bedoel ik dat ze heel juist en heel fijn voelt wat er allemaal beweegt. Zo geeft ze met weinig woorden maar met een heel precies gevoel de perfecte healing voor mij. Elke keer opnieuw ervaar ik dat als een hemels geschenk gesteund door moeder aardekracht."

Gwendolyn Marain
www.hetvliegendkonijn.be

"Telkens mijn energie een dipje kent en ik niet meer genoeg kracht heb om sterk te staan dan is het zo herbronnend bij jou te komen. Een sessie van intense healing, en toch lijkt het zo eenvoudig zo natuurlijk de energie die door je handen gaat maakt los wat vast zat, en telkens ik bij jou buitenstap voel ik een heerlijke positieve stroming van energie die beslissingen makkelijker maakt en mij vooruitstuwt dagenlang genietend van alle kleuren van het leven.

Bedankt Griet voor een heerlijk gevoel, telkens weer."

MVDB

Griet is een vrouw die niet in verhalen doet.
Een mens in haar stralende kracht.
Zij stuurt niet maar laat zien, in eenvoud en liefde.

Zij heeft mij geleerd over vrijheid en vertrouwen.
Groeien onder haar vleugels is zachtheid brengen in mijn leven.

Zij is een supporter,
een supporter om te durven leven vanuit mijn meest stralende kern.
In alle liefde, vreugde en zachtheid die ik maar dromen en ervaren kan.

Rita O.

 

donaties_vzw_anam_cara

tell_a_frien_vzw_anam_cara

 

"Griet is er in geslaagd om in een paar sessies te verwezenlijken wat geen enkele psycholoog of psychiater na jarenlange therapie kon: namelijk het innerlijk kind in me helen. Griet begreep dat dat alleen kon met liefde en niet met eindeloos gegraaf in het verleden. Daardoor heb ik in een korte tijd geleerd om alle verantwoordelijkheden die horen bij het leven van een volwassene ten volle op te nemen. En dat maakt dat er een nieuwe wereld voor me openging die veel minder eng en zwaar en moeilijk is dan eerst gedacht. Ze geeft me ook tips mee waar ik na elke sessie mee aan de slag kan gaan om mijn eigen groei te bevorderen. Ook dat is heel waardevol aan haar werk. Ik ben echt héél dankbaar dat zij aanwezig is in mijn leven."

Ingrid Goetschalckx

"Griet is een vrouw met een een diepe wijsheid, een sterke intuïtie, een fijn aanvoelen en een grote warmte. Wanneer ze dit alles combineert met haar healingwerk gebeuren er wonderlijke dingen: rust keert weer, je contact met je innerlijke wordt steviger, je eigen weg wordt duidelijker en je eigen kracht geactiveerd. Haar begeleiding  betekende groeien en is me heel kostbaar."

Marleen Vaes

"De ontmoeting met mezelf gaat met behulp van Griet haar begeleiding best wel op een heel diepe en intense manier.

Ze kan door het opleggen van haar handen de energie door mijn hele wezen laten stromen zoals het nooit tevoren heeft gedaan...soms lijkt het wel of ik in een molen van energie terecht bent gekomen...soms zie ik heldere mooie kleuren waarvan ik alleen maar kan dromen...soms laat het me heel intens kennismaken met een stukje van mezelf dat ik al lang kwijt was...en opeens weer terug vindt.

Ook met haar woorden (en eerlijkheid) kan ze me intens raken...en stukjes van mezelf laten zien die ik dacht kwijt te zijn...of die ik zelfs niet dacht te bezitten...totdat ik dan opeens moet toegeven dat ze gelijk had...dat ze het al zag nog voordat ik het zelf kon voelen...of kon inzien... Ik vind het fijn om me door haar te kunnen laten begeleiden in mijn groeiproces...en samen tot inzichten te komen waarmee ik dan zelf verder kan...zodat ik kan helen...kan groeien en bloeien...en een fijner mens kan worden...voor mezelf en voor anderen."

Joan

"De healing heeft me goed gedaan! Erg fijn en waardevol om weer in verbinding te komen met mijn zachtheid en pure kracht. Merci voor je hartelijke ontvangst en je warme en zachte handen en energie."

Femke

"Maandelijks ga ik naar Griet voor een healingsessie. Voor mij is dit telkens opnieuw een gigantische poort van groei. Dankzij de inzichten en wijsheden van Griet zie ik de werkelijkheid achter mijn verhalen. Dankzij haar liefdevolle en genezende handen kom ik thuis, bij mijn Ware Essentie. De intense healing heeft plaats op een zachte, gegronde wijze. Elke maand weer zie ik een groter bewustzijn aanwezig, een grotere aarding, een grotere verbinding."

Sofie Possemiers

"Griet, bedankt voor de inspirerende gedachten van een vrouw, met veel inzicht en geduld, die mij mijn leven en inzicht en gevoel terug een nieuwe wending heeft gegeven. Van zoeken en struggle eindelijk terug zicht in de tunnel. Je hebt me onvoorwaardelijke liefde gegeven dat alleen een vrouw met een mastergraad kan geven in een puurheid die ik vandaag heb gevoeld. Bedankt!"

Johan