Drum Spirit - Healing Spirit training

4-daagse opleiding in het werken met de sjamaantrom voor Healing en ceremonieel werk. (Volgende training gaat door in 2025 - engelstalig)

'De trom zingt over vele dingen, maar bovenal roept ze ons om wakker te worden en het leven te omarmen.' - Roel Crabbé

Steenarend Sjamanentrom - Roel Crabbé"Drum Spirit- Healing Spirit" is een training in het werken met de sjamaantrom en komt voort uit vele vragen aan Roel. Het is sinds 2019 dat hij nog training gaf in het werken met de trom.

Deze nieuwe, uitgebreide 4-daagse training is bedoeld voor mensen die reeds een eigen sjamaantrom hebben en graag hun werk hiermee willen verdiepen. Centraal in deze workshop staat je eigen verbinding met de ziel van de trom en het leren werken voor healing, transformatie en ceremonieel werk

 

Gedurende de eerste weekendmodule leer je werken met je trom voor healing, verbinding en gidsing. Na een oefenperiode van 6 weken kom je dan samen voor de 2e weekendmodule, waarin je verdiepend werk leert en ook je ervaringen uit de oefenperide kan delen.

 

 

 

Voorlopig laatste geplande training in België


Let wel: De volgende training start in 2025 en zal vermoedelijk in Oostenrijk doorgaan, voor een internationale groep deelnemers. (Engelstalig) - meer info volgt.

 

 

 

Oeroude kracht van de Sjamaantrom

 

De trom is een oeroud instrument dat in vele volkeren is verweven met de heilige dimensie van het leven. Het is ongetwijfeld één van de centrale in strumenten in het sjamanisme wereldwijd en over vinden we oude afbeeldingen terug van de sjamaantrom en diens relatie met ritueel, goddelijke kracht en de sjamanistische praktijk.

 

De legende vertelt dat het universum rust in de trom en wanneer je je reeds geopend hebt voor diens kracht, werd je waarschijnlijk geraakt door haar wonderbaarlijke trilling. De trom raakt ons tot in de ziel, haar mogelijkheden voor healing, openbaring en creatie zijn oneindig.

 

 

 

Ontdek je eigen pad van de trom.

 

De trom wordt ook "het paard van de sjamaan" genoemd en sjamanen wereldwijd vertellen over hun diepgaande, persoonlijke relatie met de geest van de trom.

 

In deze intensieve training van 2 weekendmodules leer je hoe je het werk met je eigen sjamaantrom kan verdiepen en hier op een praktische manier, vanuit vele verschillende benaderingen mee aan de slag kan. De focus ligt op healing voor jezelf en anderen, het werken met perceptie van de zielsdimensie en scheppingskracht.

 

 

 

Werk met de 3 paden van de Spirit van de trom


Iedereen heeft een eigen manier van werken met de trom, die voortkomt uit je persoonlijke relatie met jouw trom. Je leert in deze training je eigen manier van werken te ontwikkelen op de 3 paden van de spirit van de sjamaantrom:

 

 

- De trom en het pad van verbinding met Spirit:

Als je ooit in contact kwam met de sjamaantrom weet je dat deze je in diepe lagen van bewustzijn kan brengen. Niet voor niets wordt de trom het "paard van de sjamaan" genoemd.

 

Je leert werken met volgende aspecten:

 • Werken met de trom voor openbaring van de Ziel en ruimere perceptie
 • Het werken met de spirituele dimensie van je Gidsen en hoe je verbinding te vesterken.
 • De trom in Bewuste Creatie via ritueel en gebed
 • Verbinding maken met kracht en de spirituele dimensie.

 

 

- De trom en het pad van Ceremonie:

De trom wordt het paard van de sjamaan genoemd en en is een grote kracht in het beheren van ruimte en ceremonie.

 

Deze training leert je:

 • het Scheppen van heilige ruimte via de trom.
 • Gebruik van de trom in ritueel, healing of gebed.
 • De trom als catalysator van energie.
 • Trance en het werken met de spirit van je eigen trom

 

 

- De trom en het pad van Healing:

Healing is ongetwijfeld één van de belangrijkste componenten in het pad van de trom.

 

Je leert:

 • Sjamanistische Healing met de Sjamaantrom, voor jezelf en anderen
 • Basis van extractie-werk met de sjamaantrom: het verwijderen van ongewenste energiën of blokkades.
 • Harmonisatie van het energielichaam met de trom

 

 


"Drum Spirit - Healing Spirit" is een diepgaande training voor mensen die een sjamaantrom hebben en klaar zijn een diepe verbinding met hun trom te cultiveren en deze in te zetten voor healing, ceremonie en verbinding. We werken
met Rituelen voor transformatie, Sjamanistische meditaties en healing.

 


geest van de sjamaantrom

 

- Deze training is enkel voor mensen die reeds zelf een sjamaantrom hebben. (type framedrum of dubbelzijdig). Bij twijfel, contacteer Roel.

 

- Let wel: dit is geen percussieworkshop. In deze training staat het sjamanistische werken met de trom en healing centraal.

 

- Het is niet aangewezen gebruik te maken van iemand anders zijn trom. Je zal in deze training een diep bondgenootschap maken met de trom, zodat je zelfstandig kan verderwerken met healing. Je kan ons contacteren indien je een drum zoekt.

 

 

 

Over Roel Crabbé

 

Roel Crabbé beoefent sjamanisme sinds 1995 onder leiding van zowel traditionele als westerse leraars. Hij is persoonlijk getraind en geauthoriseerd om het werken met de sjamanistische trancereis en healing te onderwijzen door Sandra Ingerman, voormalige educatie-directeur van de Foundation for Shamanic Studies en auteur van oa. "Soul Retrieval" & "Medicine for the Earth"
Zijn werk en dat van zijn collegas vind je op ShamanicTeachers.com


Roel gaf les in België, Nederland, Zweden, Oostenrijk, Italie en Frankrijk. Zijn werk verscheen in publicaties van oa Bres en Change magazine.
Hij is de oprichter van het Anam Cara centrum.

 

 

 

 

Sandra Ingerman over Roel Crabbé

 

"Roel Crabbe's work is exquisite. His life experience has led him to be a brilliant and compassionate shamanic healer and teacher. I have known Roel since 2004 and had the opportunity to watch him work many times. His work is really beautiful, and touches deep into the soul of his clients. His communication is clear and his work is truly innovative. Anyone attending a workshop with Roel will come out with a wealth of teachings, healing, and inspiration."

 

- Sandra Ingerman, author of 10 books on shamanism including "Soul Retrieval" and "Walking in Light"

 

 


Peggy Dylan over Roel Crabbé:


"The teachers who have impacted my life in the most profound way have all had a number of qualities in common: compassion, intelligence and integrity. Above all they they walked their talk, in other words they lived their lives from their principles. In my experience Roel Crabbe has the qualities that set apart a true teacher in abundance. The Sufis call their teachers Spiritual Friends, I believe you could find no better Spiritual Friend than Roel."        - Peggy Dylan

 

 

 

 

 

Hieronder vind je praktische info over de training "Drum Spirit - Healing Spirit" en hoe je kan inschrijven.

 


Praktische Info & Inschrijvingen

Begeleiding:
Roel Crabbé
Training Data: De nieuwe training volgt in 2021 of '22, vermoedelijk Engelstalig.


Geef je hieronder op als je op de hoogte wil blijven. Je ontvangt dan een email van zodra de volgende training online staat.

 

>>> Hou me op de hoogte van "Drum Spirit - Healing Spirit Training"

     
 

Naam

     
 

Voornaam

     
 

E-Mail adres
(Let er op dat dit correct is!)

     
     
   
   
>>> Lees hier de Annulatievoorwaarden


 

>>> Overzicht van de Aktiviteiten met de Sjamanistische Trom

     

>>> "Maak je eigen Sjamaantrom"

>>> Trommelen voor Moeder Aarde

 

 

>>> Overzicht van de Artikels over de Sjamanentrom

     

>>> De Trom: Paard van de Sjamaan

>>> De Genezende Kracht van de Sjamanentrom

 

donaties_vzw_anam_cara

tell_a_frien_vzw_anam_cara