Lokatie "Familie van Licht"

Vierdaagse Sjamanistische workshop
te Koningsteen - Kapelle o/d Bosch
(Bij Mechelen)
"Familie van Licht" zal doorgaan in centrum "Koningsteen", een prachtige lokatie voor onze innerlijke reis. Centraal gelegen in België, vormt "Koningsteen" met haar mooie kasteel en hoeves een oase van rust. Het domein ligt verbonden aan weilanden en geeft ruimte aan vele grote, oude bomen. Een plek waar we de stilte van de natuur kunnen ervaren.

 

We zullen verblijven in het prachtige kasteel en zullen tijdens deze workshop werken in de Iriszaal: de grote zaal waar Roel en Griet de tempel voor het transformerend werk zullen creëren.

Roel en Griet werken heel bewust met de energie van de sacrale ruimte. Dit wordt door deelnemers vaak als zeer helend ervaren. Je zal er oa. de kracht kunnen ervaren van een aantal geïnspireerde schilderijen van Roel en enkele rituele beeldhouwwerken uit hun collectie.

 

Het vuurritueel alsook de zweethutceremonie zullen doorgaan op de rituele plaatsen die dit centrum hiervoor ter beschikking stelt.
Hieronder vind je de informatie over deze workshop en hoe je kan inschrijven.

 


Begeleiding: Griet Heylen & Roel Crabbé
Data: Deze workshop is momenteel niet gepland.


"Een workshop bij Griet en Roel voelt voor mij als thuiskomen. Thuiskomen in mijn innerlijke wereld, verbonden met de taal van mijn hart. Maar ook als thuiskomen bij mijn familie, genieten van deze prachtige, integere mensen die de zielskwaliteiten van ieder in de groep doen glinsteren en schitteren.

Thuiskomen en overgave aan Spirit en aan de healing die in de schepping van deze heilige ruimte kan plaatsvinden.

Het is als krachtig medicijn voor m'n ziel en als een stukje landkaart voor m'n levenspad. "

Joke Venmans


"Deelnemen aan een workshop bij Roel en Griet is voor jezelf zorgen.

Ze begeleiden de groep met zachtheid en zorgzaamheid en creëren ruimte waarin je hart opent en je thuiskomt bij jezelf.

Hun werk is telkens weer een uitnodiging om het Goddelijke in jezelf te ervaren. Het is fantastisch hoe ze daar steeds weer in slagen.

Met hen werken is een openbaring voor mijn hart en ziel, steeds opnieuw is het fantastisch en voedend.

Ik dank dan ook dat ik hen op mijn pad ben tegengekomen!"

Krista Dierickx