Lesgevers Familie van Licht


Griet Heylen


Griet HeylenGriet is een professionele healer, wiens werk gericht is op het herstellen van de verbinding met het innerlijke zelf en de werelden van de ziel. Dit vormt de essentie van haar werk, zowel in workshops, rituelen als Individuele Healing consulten.


Als Reiki-meester binnen de Reiki Usui traditie geeft ze Reiki Inwijdingen, begeleidt daarin ook mensen naar diepere verbinding en meesterschap, en ondersteunt haar groepen via Open Reikavonden.


Griet werkt al vele jaren met dans om mensen uit te nodigen in zachtheid en overgave de verbinding met het lichaam te vieren en de sacrale dimensie van de dans te betreden. Ze begeleidt verschillende groepen en geeft daarnaast ook Rituele Dansavonden waarin je je persoonlijke verbinding met Spirit kan herstellen.


Samen met haar man Roel Crabbé draagt ze Anam Cara en maakt mee sjamaantrommels. Griet is de fiere moeder van 4 stralende dochters.Roel Crabbé


Roel bestudeert sinds 18 jarige leeftijd intensief het Sjamanisme en heeft sindsdien onderricht ontvangen van zowel traditionele als westerse leraars. Hij is de oprichter en inspirator van Anam Cara.

Roel Crabbé

Roel is professioneel begeleider van trainingen in Sjamanisme en Sjamanistisch Healingswerk en deelt deze passie via de vele geschreven publicaties en meditaties die hij schenkt via de Anam Cara website.

Hij begeleidt Rituelen voor transformatie zoals de Zweethut ceremonies en de maandelijkse Tromcirkel.


Roel legt in zijn werk een grote nadruk op het ontvouwen van het bewustzijn en het contact met de innerlijke bron van wijsheid en healing.


Via de Dreamtime Klankhealing Rituelen en de Rituele Dansavonden moedigt hij mensen aan een diepere verbinding met de stroom van inspiratie toe te laten en te leven vanuit deze unieke kracht.


Naast dit werk is hij tevens aktief als kunstenaar, muzikant en maker van de Sjamanistische Trom. Hij begeleidt ook workshops 'Maak je eigen Sjamanistische Trom


 


Klik hier om je in te schrijven voor "Familie van Licht".

 


Begeleiding: Griet Heylen & Roel Crabbé
Data: Deze workshop is momenteel niet gepland.

"Tijdens deze workshop willen we vooral het gevoel van thuiskomen in onze ware familie verankeren, het moment waarop we de keuze maakten om werkelijk hier te zijn herinneren en de vreugde van het eindelijk samen zijn vieren.
In dit hier en nu zijn eren we al onze verbindingen zowel vanuit deze aardse werkelijkheid als vanuit de wereld van het ongeziene.
We slaan als het ware een brug tussen beiden om zo onze plaats te vinden in de cirkel van het Leven."

Griet Heylen

"Er zijn vele dingen die het sjamanistische pad van heelwording me steeds opnieuw leren, maar één van de voornaamste lessen, is die van de kracht van de cirkel.

Steeds opnieuw leer ik hoe belangrijk het is onze verbondenheid te herstellen en de harten te verbinden met het grotere hart. Dit is mijn drijfveer en één van de grootste krachtbronnen in mijn leven.

Ik geloof dat onze ware kracht zich wil ontvouwen en dat het moment hiervoor nu is.

Wanneer we in onze ware kracht in het leven kunnen staan, en deze verbinden met de grotere cirkel, gebeuren er wonderen. Het is het moment dat de kleine droom één word met de grote droom. "

Roel Crabbé