sacred burial - sjamanistisch ritueelINTO THE  JOURNEY

met Jonathan Horwitz and Zara Waldebäck

 

4-daagse Residentiële Sjamanistische Intensieve

15-18 September 2016

We zijn vereerd de internationale leraars Jonathan Horwitz & Zara Waldebäck en hun schitterende werk te mogen verwelkomen in het Anam Cara centrum.

 

"Tijdens de vele trainingen die ik in het buitenland volgde, ontdekte ik dat vele sjamanistische beoefenaars die me opvielen door hun enorme vaardigheden, me vaak hetzelfde antwoord gaven wanneer ik hen vroeg naar hun training: "Ik train bij Jonathan & Zara. Ze zijn schitterende leraars. " Ik ben dan ook super dankbaar dat ze deze keer hier in België willen lesgeven, ook al hebben ze hun reis en lesprogramma enorm verminderd. Een buitenkans voor ons allen om van deze 2 mooie mensen te kunnen leren. " - Roel Crabbé

 

 

 

FOR THE ENGLISH PAGE: CLICK HERE

 

 

Video: Jonathan Horwitz geïnterviewd door Roel Crabbe

 

 

 

 

  Ter inspiratie: Lees "The Power of Blessing" door Jonathan & Zara

 

 

 

INTO THE JOURNEY intensive: Verdiep de kern van je sjamanistische praktijk met Jonathan Horwitz en Zara Waldebäck

 

In deze intensieve zal je je vaardigheden in het werken met de sjamanistische reis naar een nieuw niveau brengen en leren om op een krachtige manier met je Spirithelpers samen te werken. Door te werken met Into the Journey zal je je vertrouwen en toewijding verdiepen en nieuwe mogelijkheden ontdekken om jezelf en anderen te kunnen helpen.

 

 


Versterk het hart van je sjamanistische praktijk.

De reis naar de Spiritwereld en de relatie met de Spirits is het hart van de sjamanistische praktijk. Wanneer dit hart sterk is, geeft het je kracht en duidelijkheid in alle aspecten van je sjamanistisch werk, of dit nu healing of empowerment is, gemeenschapsrituelen, natuurmagie of het leven van een door spirit doordrongen leven.

 

Wanneer we de Spirits voor het eerst ontmoeten en beginnen met het sjamanistische werk, hebben we vaak erg krachtige ervaringen, maar is het niet altijd duidelijk hoe we deze kracht naar ons leven kunnen brengen om een blijvend verschil te maken. Deze intensieve helpt je om je relatie met je Spiritgidsen en Helpers te verdiepen en de volgende stap te zetten op je sjamanistische pad.

 

 

 

Verdiep je verbinding met de Spirits

 

Wanneer je het werken met de sjamanistische tromreis op een gedetailleerde en gedisciplineerde manier aanpakt en begrijpt, start je werkelijke onderricht bij de Spirits en groeit je eerbied voor het oeroude mysterie en kracht van de sjamanistische reis. De leerling-sjamaan behoudt altijd een 'beginners mind' en blijft de wegen van de Spirits verkennen, en groeit zo in ervaring, begrip, kennis en vertrouwen.

 

Door het diepgaand werken met de Tromreis, zal je in deze intensieve leren hoe de Spirits tot je spreken en hoe je hun boodschappen kan begrijpen.

 

 

 

Beleef de volle kracht van de Sjamanistische tromreis

 

Je leert hoe de Sjamanistische tromreis kan gebruikt worden in het dagelijkse leven en hoe je heldere en krachtige intenties kan formuleren die betekenisvol en praktisch zijn. Je ontvangt gidsing over hoe je je goed kan voorbereiden en je trancereizen kan maken die sterk, helder en gefocust, zelfs als ze langer zijn.

 

Jonathan en Zara zullen je ook leren hoe je de reis kan 'lezen' en de dieperliggende teachings kan ontvangen, zodat je de taal van de Spirits beter begrijpt.

 


 

Ontvang diepere teachings in Into the Journey

 

In deze uitgebreide versie van deze cursus zal je naast het intensief trainen van de sjamanistische drumreis ook tijd in de natuur doorbrengen. Je zal leren hoe je de kennis en het werken met sjamanistische reizen in de wereld kan brengen en hoe je de tekenen van de Aarde kan lezen wanneer we wandelen met intentie en aandacht.

 

Er zal ook tijd zijn om te delen en vragen te stellen over je sjamanistische praktijk en je persoonlijk pad met de Spirits.

 

Deze manier van werken helpt je om je sjamanistische werk in je dagelijkse leven te brengen, zodat je je overal en altijd goed verbonden kan voelen en in ware Kracht kan wandelen. Het zal je helpen om helderder te kijken en luisteren naar jezelf, de wereld en de Spirits.

 

 

 

 

Deze cursus is ontwikkeld om je sjamanistische praktijk te versterken en inspireren. De training is voor zowel beginnende als gevorderde studenten op het sjamanistische pad.

 

 

 


Let wel: de voorwaarde tot deelname is dat je hebt leren werken met de sjamanistische trancereis in "The Shaman's Journey met Jonathan & Zara" of de "Basiscursus Sjamanisme met Roel Crabbé" of een gelijkwaardige training.

 

 

 

Video: "Connecting to Life and the Living World" with Jonathan Horwitz & Zara Waldebäck 

 

 

 

 

Lesgevers:

 

Peggy Dylan  

Jonathan Horwitz

Jonathan kan beschouwd worden als één van de pioniers in het westerse sjamanisme. Hij werkt met sjamanisme sinds 1972 en heeft een Master-graad in antropologie.

In 1986 richtte hij, samen met Annette Høst 'the Scandinavian Center for Shamanic Studies' op. Sindsdien heeft hij internationaal lesgegeven.

Jonathan is gekend als een gegronde en warme lesgever.

Van 1984 tot 1993 werkte hij samen met Michael Harner als lesgever en onderzoeker voor 'the Foundation for Shamanic Studies'. Jonathan schrijft frequent voor Sacred Hoop magazine en is de Europese Redactuur van het 'Journal of Shamanic Practice'. Hij leeft met zijn partner Zara in de bossen van zuid Zweden, Åsbacka.

 

 

 

Peggy Dylan  

Zara Waldebäck

Zara werkt met sjamanisme sinds 2005 en werd deel van het Scandinavian Center for Shamanic Studies team in 2010. Oorspronkelijk afkomstig uit Zweden, leefde Zara 30 jaar in Engeland, waar ze trainde bij verschillende spirituele organisaties. Met haar werk als sjamanistische leraar als shamanistisch counsellor, stond ze mee aan de geboorte en groei van het 'International platform of the Shamanic Community'. Ze is ook schrijver en filmmaker, en publiceerde 2 boeken over creatief schrijven. Ze heeft een diepgaande interesse in de rol die verhalen kunnen spelen in healing en het opnieuw verbinden met de spirits en magie. Samen met Jonathan, runt ze hun retraite centrum Åsbacka, in southern Sweden.

 


Practische informatie & Inschrijvingen

Begeleiding:
Jonathan Horwitz & Zara Waldebäck
Data: Donderdag 15 september 2016 (17u) tot Zondag 18 Sept (15u)
Plaats: Anam Cara spiritual centre - Belgium

Prijs begeleiding: 350€ (exclusief verblijf)
    > Vroegboekkorting: 325 € Begeleiding as je registreert en betaald voor 15 Juli

+ Kosten voor Verblijf: 165 euro voor verblijf in eigen tent of gedeelde Yurt-slaapzaal
                                                             + alle veganistische maaltijden & snacks & drinks
                                           OF 120 euro als je zorgt voor eigen slaapplaats en ontbijt

Taal: English (vertaling naar Nederlands mogelijk mits voldoende aanvraag)

Je kan je hieronder inschrijven. Voor vragen kan je ons bereiken via de  Contact page

Your reservation is completed after registering here and the payment of the full amount on the account of 'Roel Crabbe - Anam Cara: IBAN: BE64 5230 8047 8652 - Bic: TRIOBEBB
Include " Into the Journey + your name" when making payment. 

Inschrijvingsformulier "Into the Journey " met Jonathan & Zara

     
 

Naam

     
 

E-Mail adres
(Zorg dat dit correct is!)

     
 

Straat + nummer

     
 

Postcode + Stad

     
 

Land

     
 

Telefoonnummer

 

Deelnemingsvoorwaarden
(Schrijf je alleen in wanneer je ervaring hebt met de sjamanistische drum-reis)

I have done "the Shaman's Journey" with Jonathan & Zara
I heb de "Basiscursus Sjamanisme" met Roel gevolgd
I heb bij een andere leraar leren werken met de sjamanistische drum-reis en wens mijn deelname te bespreken.
 

Accomodatie

Ik slaap in de Anam Cara yurt (gemeenschappelijke slaapplek)
Ik breng eigen tent mee
Ik zorg voor mijn eigen slaapplek en ontbijt (enkel middag- en avondmaal in Anam Cara)
 

Aantal deelnemers
(Geef namen op als je met meerdere mensen komt!)

     
     
 

Extra vragen of suggesties

     
   

donaties_vzw_anam_cara

tell_a_frien_vzw_anam_cara