guaruro zaden gebruikt door sjamanen van de AmazoneEcdysis - Wijsheid van Slang

Intensieve Sjamanistische 4 daagse

"Onze diepste angst is dat we grenzeloos krachtig zijn. Het is ons licht, niet onze duisternis, waar we het meeste bang van zijn..." - Nelson Mandela

"Ecdysis" groeide in de loop van 5 jaren uit van healing weekend tot een 4 daagse intensieve onderdompeling in de wereld van transformatierituelen. Deze workshop is voor mensen die hun leven in handen willen nemen om diepgaande transformatie te brengen en dit pad met toewijding en gerichte keuze willen betreden. Wees Welkom!


Transformeer je leven tot in de kern...

4 dagen intensieve onderdompeling in oeroude transformatierituelen, volledig gericht op jouw transformatie. Dit is het moment om je leven tot in de kern te bekijken, te openen en te bewandelen. Loslaten van wat was, terugkeer van de ziel, en incarneren van je ware kracht. Dat is Ecdysis, een pad van kracht, schoonheid en waarheid...

 

 

Slang werpt haar oude huid af en laat achter wat voorbij is. Dit is noodzakelijk in de groei van Slang en wordt “Ecdysis” genoemd. Dit proces van transformatie is een oeroud gegeven en word geëerd door sjamanistische culturen wereldwijd.

 

In deze diepgaande initiatie- workshop richten we ons op het eigen potentieel om een nieuwe werkelijkheid te omarmen. Ecdysis is een poort van transformatie, waar je de oude huid loslaat en het grotere wezen dat in je leeft de wereld laat betreden.

 

Gedurende deze vierdaagse word je voortdurend ondergedompeld in de transformatieve kracht van rituelen. Je verbinding wordt hersteld en maakt je open voor de Levensstroom, een groter visioen van jezelf en je leven.


Dit is een workshop voor mensen die klaar zijn om een nieuwe poort van initiatie te betreden en hun ware plaats van kracht in te nemen!

 

Dag 1 (avond): Opening - Intentie


  • Drumcirkel voor sterke opening van de Ecdysis-cyclus. We trommen rond Grootvader Vuur, voor het verankeren van het veld van zegening, overgave en vernieuwing. Dit veld opent je voor de kracht van de heilige hartslag en geeft je de kans je persoonlijke intenties voor transformatie te bekrachtigen. We verbinden als groep onze persoonlijke intenties met onze gebeden voor Moeder Aarde en de kracht van transformatie.Dag 2: Zuivering - Loslaten - Healing


  • Heilig Bad Ritueel voor zuivering, het loslaten en verbreken van oude en beperkende banden en het openen voor Healing. Een sterk ritueel waarin we werken met de genezende spirit en kracht van oa. water en bloemen.

  • Zweethut ceremonie die specifiek opgedragen is aan het openen voor healing, loslaten en verbreken van oude banden en patronen en transformatie naar lichte energie..

  • Vuurceremonie voor healing van persoonlijke geschiedenis en het openen voor het pad van kracht. In het geval van regen zal er binnen een Healingsritueel gegeven worden.


 

Dag 3: Leegte - Stilte - Overgave


  • Heilig Bad Ritueel voor groeien in overgave aan de levensstroom en Spirit. Dit is het punt van terugkeer naar diepe essentie, eenvoud en liefde.

  • Zweethut ceremonie die specifiek opgedragen is aan de stille, innerlijke vrijheid en het thuiskomen in het grenzeloos potentieel en kracht van de ziel.

  • Ceremonie voor healing van het hart.

 


Dag 4: Vernieuwing - Openbaring - Zegening


  • Zweethutcermonie voor openbaring, vernieuwing en het toelaten van het grotere visioen van ons leven. Dit is het punt waarin we de keuze voor diepere incarnatie van ziel en toewijding aan het pad verankeren.

  • Heilig Bad Ritueel voor leven in vreugde, zegening en overvloed.


Deze workshop is een krachtig transformatiecyclus, waarin je je opent voor de vernieuwende stroom van Leven en Spirit. Het is een diepere initiatie in het pad van Ziel, en brengt je herstel in je verbindingen met de vele bronnen van kracht.

 

Ecdysis is voor jou, wanneer je voelt dat het pad van Aarde en het pad van Hemel samenkomen in je kern en je roepen in je ware kracht te gaan staan.

 

Edysis: je laat het oude voorbij, stapt door de poort, en kiest voor het pad van je essentie!> Tijdens deze 4 daagse staan innerlijke herstel, transformatie en de ziel centraal. Om dit te ondersteunen worden enkel licht verteerbare, biologisch- vegetarische maaltijden geserveerd. Vers fruit, thee en kwaliteit drinkwater zal overvloedig aanwezig zijn.

 

> We vragen alle deelnemers enkele dagen op voorhand een sober en licht verteerbaar te eten, stimulerende middelen te laten en veel water te drinken.

 

> Je verblijft in eigen tent, dicht bij de Aarde, de zweethutplek en vuurcirkel.> Eerdere deelname aan een zweethutceremonie bij Anam Cara is een vereiste.

 

> Bij vragen kan je steeds contact met ons opnemen.


Hieronder vind je de informatie over dit healingsweekend en hoe je je kan inschrijven.


 

Praktische Info & Inschrijvingen

Begeleiding:
Griet Heylen & Roel Crabbé
>>> Data 2014 volgen, schrijf je hieronder in als je op de hoogte wil blijven.


voor vragen kan je ons bereiken via de Contactpagina

Indien je graag op de hoogte blijft kan je inschrijvingen via onderstaand contactformulier. Je ontvangt dan een mail wanneer de nieuwe data online staan.


 

>>> Op de hoogte blijven van Ecdysis 2014

     
 

Naam

     
 

Voornaam

     
 

E-Mail adres
(Let er op dat dit correct is!)

     
 

Telefoonnummer

     

Ik blijf graag op de hoogte over:

Ecdysis 2014
 
   


 

>>> Overzicht van de Workshops en Trainingen Sjamanisme

 

 

>>> Overzicht van de Sjamanisme Artikels

 

 

>>> Overzicht van de Sjamanisme Artikels op de Anam Cara Blog

   

"Het Heilig Bad Ritueel met Roel en Griet was één van de sterkste rituelen die ik ooit heb meegemaakt.

Ik voelde me na de ceremonie herboren, en voel me sindsdien vrijer en lichter dan ooit tevoren!"

Aernoudt Knecht
Trancedans-begeleider
www.TranceDans.net

"Ik had vorig jaar het geluk dat ik reeds een zweethut had meegemaakt , zodat ik kon meedoen aan "Ecdysis"; ik had geen flauw idee wat het in hield, maar voelde dat ik het moest meemaken en ik heb er nog geen seconde spijt van gehad!

Het was een prachtige en unieke ervaring, de sfeer, de groep , de verbondenheid, kortom alles en iedereen straalde.

Ik kan iedereen aanraden om dit geweldig ritueel mee te maken, er zal veel mogen gebeuren om er dit jaar niet terug aan deel te nemen!"

Francois Andries

"Ik droomde van een zwarte slang. Van een zweethut had ik alleen maar gehoord. Puur toeval was het. Ik kwam op de site terecht en las over het Ecdysis weekend. Ik voelde verlangen, verlangen mijn huid te vernieuwen. Ik ben de slang gevolgd.

Het bloemenritueel, de stenen in de zweethut, het vuur. Dat weekend heeft mijn hart geopend. Ik heb angsten doorstaan, troep uitgezweet, uitgeweend, mijn levenskracht gevoeld en liefde voelen stromen.

Ik had geen woorden meer. Zo dicht bij mezelf. Beetje onwennig. Een open hart en diep verbonden met de mensen en de natuur.

Roel en Griet, ik draag jullie in mijn hart. Dankuwel voor zoveel ziel, eenvoud en overgave."

Anne-Marie

Een vierdaagse cursus, zoals altijd vraag ik me af wat ik kon verwachten, al drie keer de website gelezen, en toch bleef ik vraagtekens hebben. Een ding wist ik, het is iets waar ik voor ga om te groeien, groeien in het zijn, groeien in het hier en nu, ...

Voor mij was de vierdaagse om de draad weer op te pikken, zien, voelen, ervaren wat ik wil doen, waar mijn doel in ligt. Vooral het feit dat je zo intensief bezig bent op het terrein met je eigen vraagstellingen en de mogelijkheid wordt gecreëerd om zo intensief bezig te zijn met de ceremonies en het hele gebeuren ertussen in is schitterend.

De verbondenheid bleef maar groeien, en er was telkens ook weer de mogelijkheid om dieper in te gaan op vragen waarmee je zit bij Griet en Roel. Gewoon het aantonen van de mogelijkheden zorgt ervoor dat ik telkens opnieuw verder kon groeien.

Voor mij was Ecdysis in ieder geval iets wat mijn leven erg heeft beïnvloedt en wat ik nu nog altijd in blijheid meedraag."

Dominique Laane

"Ecdysis heeft plaats bij een heel bijzondere boom. De plek ademt een diep ‘welkom thuis gevoel’ uit. De vierdaagse is een onderdompeling in schoonheid en zachte kracht, in zijn puurste vorm. Zoals wanneer je je met heel je wezen opent, voor de streling van een briesje, dat de geur van zomerse bloesems draagt."

Ditte
donaties_vzw_anam_cara

tell_a_frien_vzw_anam_cara

 

"Voor mij was dit een weekend om nooit te vergeten!! Het was de radikale omkeer in mijn leven."

Linda de Babanter


"Het was voor mij een weekend van diep gaan. De zweethutten waren als een "zwaardere" energie, maar wel o zo krachtig en mooi, die, zo voelde ik het letterlijk, mijn oude huid wegnamen.

Het ritueel bad gaf mijn nieuwe huid de zachtheid, de liefde en het licht van de bloemen mee.

Ik mocht veel ervaren; Angst, Overgave, Liefde, Heling, Vreugde, Eerbied, Nederigheid, Kracht, Schoonheid... het was intens, en dit alles onder liefdevolle begeleiding van twee mensen die dit met zoveel toewijding en bezieling doen!

Lieve Griet en Roel het was een prachtig weekend. Het heeft mij weer een stuk dichter bij mijzelf gebracht."

Nicole Nacinovic

"Edysis,
Een uitnodiging tot groei,
een uitnodiging tot het afleggen van oude huid.
Het is naar binnen keren, waarlijk zien en voelen.
Het is wakker worden in je waarlijke kracht,
het is groots durven zijn in wie je waarlijk bent.

In een veilige omgeving zorgen Griet en Roel voor deze kans.
Met veel eerbied en eenvoud begeleiden zij je bij eeuwenoude rituelen.

Met zegeningen van de Bloemen, het Voorouder Volk, het Stenen Volk en de Spirit keer ik weder naar de wereld.
Het verschil is dat ik veranderd ben, zacht en krachtig kan ik kijken met nieuwe ogen.
Met open handen en geest handel ik vanuit de Liefde.

Met dankbaarheid aan de slang, aan haar oeroude beweging en ons te laten zien wat we moeten zien."

Rita

"Tijdens het plukken van de bloemblaadjes gebeurde het ondenkbare voor mij : de bloemen praatten écht. Ze vertelden me over transformatie, over dat wat 'sterven' lijkt, maar in werkelijkheid een overgang is naar een andere vorm van energie. Ik weet nu dat er geen winnen of verliezen bestaat, geen falen of slagen, alles is gewoon een constante verandering in energie, zoals wanneer je in een kaleidoscoop kijkt, alleen maar prachtige kleuren en vormen. Het zaadje van dit weten werd geplant tijdens Ecdysis."

Kristina Verhoeven