Voorouder Healing - Kristal Healing

Gevorderde workshop Sjamanistische Healing

"De bewustzijnstoestand die je wil bereiken is een levenspad. En de beste benadering om dit te doen is een praktijk te ontwikkelen waarin je kan leren uit jezelf te stappen en langzaam je aanwezigheid terug te brengen naar wie je werkelijk bent. " - Sandra Ingerman

 

Onze plaats als mens is altijd verbonden met het Voorouderveld en het veld van Zij die gaan komen. Wij staan als mens pal tussen deze 2 velden van kracht.

In deze workshop staat het werken met bergkristal voor healing centraal. Je zal met een eigen meegebrachte bergkristal werken voor healing in het energielichaam en healing in de voorouderlijn. Je eigen contact met dit kristal en diens spirit staat centraal. We werken hiervoor met de sjamanistische trancereis, ritueel en sjamanistische healing.

 

 

In deze workshop werk je specifiek rond het opheffen van beperkende structuren en banden in het voorouderveld. Deze banden zijn vaak energetische contracten die verstrikkingen in stand kunnen houden en ware vrijheid in de weg kunnen staan. Deze verstrikkingen kunnen in de context van healing mogelijke factoren spelen in ziekte, maar ook destructieve (familie)patronen, zelfsabotage, depressie, doelloosheid, etc.

Het opheffen van deze beperkende banden en contracten schept niet alleen grotere persoonlijke vrijheid, maar brengt ook healing in het voorouderveld en het toekomstveld. Het werken met bergkristal kan hier uiterst effectief in zijn.

 

 

Naast het werken voor je persoonlijke healing en vrijheid, zullen we ook specifieke rituelen ondernemen om het voorouderveld te bekrachtigen en onze constructieve verbinding ermee te versterken.

In deze dag brengen we deze 2 krachtige healingvelden samen om meer welzijn te creëren voor onszelf, de ander, het groter geheel en het voorouderveld. We doen dit in de periode van Allerheiligen Allerzielen, waarin het voorouderwerk in vele tradities wereldwijd centraal staat.


 

Let wel: De doorgroeigroep sjamanisme is enkel voor mensen die de Basiscursus Sjamanisme hebben gevolgd, of elders hebben leren werken met de sjamanistische trancereis. Vereiste is dat je leerde hoe je kan reizen naar de 3 werelden en contact maken met je gidsen in elk van deze werelden. Je zal in deze workshop intensief reizen en healingwerk verrichten voor jezelf en anderen...

 

Indien je niet de basis bij Anam Cara hebt gevolgd maar wel ervaring hebt kan je Roel hierover contacteren via het contactformulier.

 

Het is nodig voor deze workshop een eigen bergkristal mee te brengen (liefst een éénpunter ter grootte van je handpalm) Na inschrijving zal je specifieke instructies ontvangen over hoe je deze kristal kan zuiveren en opladen voor het healingwerk. Zorg dus dat je dit enige tijd voor aanvang van de workshop kan doen.

 

 

Hieronder vind je informatie over deze gevorderde workshop en hoe je kan inschrijven.

 

Praktische Info & Inschrijvingen

Begeleiding:
Roel Crabbé
Data 2013: Zaterdag 26 oktober van 10 tot 18u
Plaats: Anam Cara
Adres Parking: Zandstraat 7 te Veerle, dit is de parking van de kerk
van Veerle-Heide >>> Wegbeschrijving
Van hieruit wandel je naar Anam Cara (400 m wandelafstand): Kuypenevijver 27 te Veerle
Bijdrage: 85 euro per dag
                 Thee, water, fruitsap, fruit en versnaperingen in pauzes zijn inbegrepen 
Meebrengen: bergkristal, matje, dekentje, notaboek,schrijfgerief, blinddoek of sjaal, ratel, indien mogelijk ook een sjamaantrom (niet noodzakelijk)


voor Info kan je ons bereiken via de Contactpagina

Inschrijven kan via onderstaand Inschrijvingsformulier

 

>>> Inschrijfformulier Voorouder- Kristal Healing workshop

     
 

Naam

     
 

Voornaam

     
 

E-Mail adres
(Let er op dat dit correct is!)

     
 

Telefoonnummer

     

Aantal Deelnemers

     
 

Factuurgegevens
(Enkel Indien gewenst)
- Naam
- Adres
- Btw-nummer

     
 

Eventuele opmerkingen

     
   
   
>>> Lees hier de Annulatievoorwaarden

 

 

>>> Overzicht van de Workshops en Trainingen Sjamanisme

 

 

>>> Overzicht van de Sjamanisme Artikels

 

   

"De Rituelen van de doorgroeigroep zijn voor mij niet alleen mijlpalen geweest in mijn Sjamanistisch werk. Zo ook in mijn dagelijks leven. Op beide vlakken hebben ze grote positieve verandering in mijn leven gebracht.

Roel is iemand die rechtstreeks vanuit zijn hart werkt. Dat ervaar je in je zijn werk. Dat maakt hem een bijzondere leraar."

Arjan van Tilburg
www.ancienthealing.eu

 

"De circle of journeyers brengt me telkens nieuwe inzichten, die onmiddellijk verinnerlijkt worden en heel ok aanvoelen. Voor mij is het telkens erg duidelijk hoe mijn pad verder zal verlopen, de verbinding de spirits wordt hier op zijn meest gevoed. Hartelijk dank Roel, voor de begeleiding van zulke krachtige momenten, die mijn weg ondersteunen en mijn werk de kracht en de inspiratie geven die het nodig heeft..."

Els Severyns
www.TILIA-Levensbegeleiding.be

 

"Dankzij de Circle kan ik verder gaan op de weg. Tijdens drukke momenten is het moeilijk om in verbinding te blijven.

Maar tijdens de Circle van vorige vrijdag voelde ik direct de kracht van de cirkel. Al van toen ik binnenkwam, voelde ik een mooie en prachtige energie. Ik kreeg direct terug het gevoel van verbondenheid dat ik ook had na de basiscursus.

Het contact maken met je meest stralende zelf, was een zeer intense ervaring.

Je zag dat aan iedereen, vond ik. Iedereen straalde op het einde van de avond.

Dank je wel voor een heel mooie, speciale avond.

Peter Borstlap


 
donaties_vzw_anam_cara

tell_a_frien_vzw_anam_cara