Spirit Aktivatie Helingcirkel

Ontvang de kracht van de Anam Cara Gebeds - en healingcirkel

"There is a great Power in the Universe, and you can use it." - Ernest Holmes

 

Laat de Spirit Aktivatie cirkel voor je bidden en heling brengen!

 

Gebedsheling wordt sinds de oudheid aangewend in culturen wereldwijd en is in de laatste eeuw in vele studies erkend geworden als effectief. Het geeft een hele grote kracht wanneer een groep mensen voor jou of je geliefden bidt.

 

 

In onze Spirit Aktivatie cirkel staat het werken met affirmatief gebed, aktivatiemeditatie en healing centraal. Deze avonden zijn voor iedereen vrij toegankelijk en werken op donatiebasis. Dit is onze manier om iedereen die dat wenst de mogelijkheid te geven dit krachtige energieveld van eenheid te betreden.

Mensen die het niet lukt om deel te nemen maar tocch ondersteuning wensen, kunnen via onderstaand formulier een gebed aanvragen. Deze aanvragen zullen in de Spirit aktivatie door alle deelnemers omarmd worden en gedragen worden via een affirmatief gebed en healingcirkel.

 

In dit gebed zien we jou in al je heelheid en pure manifestatie van spirit, en wordt dit door de gebundelde kracht van de cirkel verankerd.

 

 

Wil je graag dat de cirkel voor jou bidt? Dan kan je hieronder een aanvraag doen.

 

 

 

Hoe stel je een gebedsaanvraag op?

 

In deze aanvraag vragen we jou om je te richten op de ideale uitkomst en geen vermelding te doen van het verhaal hierrond.

 

Enkele voorbeelden:

- Als je bv ontslagen bent en een nieuw werk zoekt, zal je dus gewoon vermelden 'Nieuwe ideale werksituatie'.

- Heb je financiele problemen kan je schrijven 'overvloed' of 'voldoende financiele middelen'

- Zoek je een nieuwe woning, dan vermeld je 'ideale woning' of iets dergelijke.

- Ervaar je veel angsten of dergelijke, dan vermeld je 'vertrouwen', of 'vrede'

- Bij ziekte of revalidatie kan je een aanvraag doen voor bv 'volledig herstel'. Soms is het echter onduidelijk welke richting het zal uitgaan, en dan kan je bv vragen om 'goede moed' of 'geloof' of 'het hoogste goed'

 

Manifestaties:

- Als je aan een project werkt dat je wil realiseren, kan je vragen aan de groep om dit te bekrachtigen.

 

Bij overlijden:

- Als er iemand in je omgeving overleden is kan je dit vermelden in het aparte formuliertje. Vermeld dan de naam van de persoon die overleden is. De cirkel zal dan bidden voor een mooie overgang en diepe vrede en liefde voor alle familieleden en vrienden.

- Wanneer iemand stervende is kan je dit ook melden en zal de cirkel bidden voor een vredevolle overgang voor zowel deze persoon als diens naasten.

 

De essentie:

Belangrijk is dus dat je vermelding doet van de ideale uitkomst, zodat de cirkel dit voor jou kan verankeren.

 

 

Wat mag je van ons verwachten?

 

- Van zodra je aanvraag bij ons toekomt, wordt deze opgenomen in onze persoonlijke gebeden.

- Bij de eerstvolgende Spirit aktivatie meditatie zal je aanvraag door de gehele groep deelnemers via affirmatief gebed en healingcirkel bekrachtigd worden.

- Je aanvraag wordt met uiterste eerbied en met veel liefde door ons gedragen.

- Na de eerstvolgende Spirit aktivatie wordt je aanvraag weer losgelaten.

- Belangrijk: Het is niet mogelijk voor ons om via email of telefoon dieper op deze aanvragen in te gaan. Gelieve daar rekening mee te houden. Wanneer je behoefte voelt om hierin door ons persoonlijke begeleiding of ondersteuning door healing te ontvangen, kan dit via onze healing consulten.

 

 

Wat is er nog goed voor jou om te doen?

 

Wanneer je een aanvraag indient, vragen we jou om je te richten op de ideale uitkomst en je hier in je eigen momenten van meditatie voor te openen. Realiseer je dat er wonderen kunnen gebeuren wanneer je je zelf begint te openen voor die persoon die je aan het worden bent en je je richt op het hoogste in jezelf. Volg hierin je eigen hart.

 

Indien mogelijk, is het fijn dat je je op het moment van de eerstvolgende Spirit aktivatie kan openen en verbinden met de kracht, maar dit is soms niet haalbaar en niet per se noodzakelijk.

 

 

Steun deze cirkel

 

Deze gebedsondersteuning is ontstaan vanuit de persoonlijke meditaties van Roel, waarin hem herhaaldelijk gevraagd werd een groter veld van gebedskracht beschikbaar te maken voor de gemeenschap. Wij beschouwen dit als een sacraal gebeuren en een daad van liefde.

 

Wanneer je de goedheid van deze gebedscirkel ervaart, of je wilt dit initiatief ondersteunen zodat het kan verdergezet worden, willen we je vriendelijk vragen om een kleine liefdes-donatie te schenken. Dit kan via volgende pagina:
>>> steun Griet en Roel

 

 

hieronder kan je de praktische informatie vinden en je opgeven voor deelname.

 

Gebedsverzoek:

Hieronder kan je je gebedsverzoek ingeven:

- Hou je verzoek kort en gericht op de ideale uitkomst (zie hierboven)
- Er zal aktief gebeden worden vanuit het eenheidsveld op de eerstekomende Spirit Aktivatie meditatie
- Besef dat wij deze aanvragen niet verder kunnen bespreken via mail of telefoon. Je mag er echter wel op rekenen dat wij met volle aandacht je aanvraag zullen ondersteunen.


 

>>> Vul hier je Gebedsverzoek in - in de eerstekomende Spirit aktivatie cirkel zal er door de gehele cirkel voor jou gebeden worden.

     
 

Naam

     
 

Email

     
 

De ideale uitkomst waarvoor je wil dat de cirkel voor jou bidt. Bundel dit tot 1 korte zin of enkele woorden:

 

In geval van overlijden:

     
     
    

>>> Overzicht van de Workshops en Trainingen Sjamanisme

 

 

>>> Overzicht van de Sjamanisme Artikels

 

 

>>> Overzicht van de Sjamanisme Artikels op de Anam Cara Blog

   

 

 

"When the thoughts one contempate are in resonance with Original Spirit, one obtains the power of Orignal Spirit. "

Thomas Troward

"Na 1,5 jaar kan ik er nog steeds verbaasd en verwonderd over zijn hoe sterk de spiritactivaties zijn. Zalig ondergedompeld worden in een voedend en inspirerend bad. Instant verbinding met De Kracht, met Spirit. Moet er nog meer zijn?"

Inge VdE

"Deze bijeenkomsten voeden mijn ware Zelf. Iedere maal wordt je als het ware terug opgeladen. Iedere maal verhoogt je frequentie en contact met het Zieleveld in jezelf, de stilte, de vrede, de vreugde, de éénheid,.... Ik voel steeds meer hoe mijn zielekwaliteiten en essentie worden geactiveerd in dit krachtig veld van samen zijn, affirmatie, erkenning en herkenning; dit alles in een gevoel van éénheid, Oneness. De dagdagelijkse beoefening en de spirit-activatie avonden zijn inmiddels een voedend onderdeel in en van mijn/het Leven. Een mooie diepgaande ervaring die ik iedereen kan aanraden die zijn essentie wil voeden."

Roel J.

"Mezelf leren openstellen voor de eenheid en daarin ondersteund worden door die fijne energie, veranderde niet alleen mijn leven, maar ook mijn kijk op het leven. Het is een zalig gevoel als je ervaart dat de wind je eigen 'zeilboot' naar de juiste plaatsen stuurt... Dank je Roel voor de warme en fijne avonden."

Pieter V.
donaties_vzw_anam_cara

tell_a_frien_vzw_anam_cara