Archives for september 2009

Nieuwe geboorte

Deze zomer was ongetwijfeld één van de meest creatieve zomers ooit voor ons. We kregen de kans het ene project na het andere aan te pakken. Zo lanceerden we enkele weken geleden de reeks sjamaantroms, waar we vele fijne reacties op kregen. Enkele troms vonden inmiddels hun eigenaar.

De laatste maanden heb ik intensief gebouwd aan een nieuwe website waarom mijn kunst centraal staat. Het is een groot werk geweest om dit alles in elkaar te puzzelen, maar eind is in zicht! En het is een geweldige reis geweest om de werken van de laatste jaren te herinneren en erover te schrijven. Het doet goed soms stil te staan bij de geschenken die het leven ons biedt.

Er valt nog vanalles te doen eer de site online kan.
Momenteel ziet hij er nog zo uit:

Ik vermoed dat deze nieuwe website in de eerste helft van oktober online kan. Je kan je momenteel al inschrijven voor de nieuwsbrief op www.roelcrabbe.com

Ik hou jullie op de hoogte!

warme groet

Roel

ps: Je kan je reacties hieronder posten.
Indien je op de hoogte wil blijven van deze Blog-artikels, kan je je rechtsbovenaan inschrijven.

voor de 7 volgende generaties…

13 Grootmoeders van verschillende culturen werden door een visioen verenigd. Sinds die dag reizen ze de wereld rond om hun boodschap en daden van genezing en wijsheid te delen. 

Ongeveer een jaar geleden vonden we hun verhaal terug in het boek “Grootmoeders geven de wereld raad”, door Carol Schaefer. Een intigerend boek waarin ze hun boodschap overbrengen en ook hun persoonlijk verhaal delen met de lezer.

Deze grootmoeders herinneren ons dat er geen tijd is om wezenloos voor ons uit te staren, maar dat het tijd is om ons hart te laten spreken en te handelen voor het goede van alle levende wezens, onze geliefde Moeder Aarde en de kinderen. Om te leven voor het goede “voor de 7 volgende generaties”

Daarnet kregen we een email met het bericht dat de film over deze wijzen net uitgebracht is.
Je kan meer info vinden op http://www.forthenext7generations.com/

Hun boodschap is de stem van essentie, een boodschap die we koesteren met heel ons hart.
We delen graag de trailer met je en hopen dat dit je veel inspiratie mag brengen.

Hartegroet,
Griet en Roel

For The Next 7 Generations Trailer from Laughing Willow on Vimeo.

Indien je graag op de hoogte blijft van nieuwe artikels op deze blog, kan je je rechtsboven op deze pagina inschrijven.

Je bent welkom om hieronder je reactie te posten.